Pozrite sa, čo si pre vás hviezdy pripravili na tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Blížencov čakajú ťažkosti, Škorpióni môžu oddychovať: Prečítajte si horoskop na tento týždeň

16.01.2023, 17:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 16. januára do 22. januára.

Váhy

Najbližšie dni by ste mali prestať hľadať výhovorky a uvedomiť si, že problémy, ktoré máte, ste si zavinili samy. Ak nájdete silu priznať si to, všetko sa vyrieši a vám sa konečne uľaví. Pomôcť vám môže aj pár dní oddychu alebo návšteva kina či divadla. Šťastie vám praje, takže venujte čas a peniaze do svojich tajných túžob. Dajte si však pozor na kolegov v práci, ktorí si budú chcieť privlastniť vaše nápady. Ak si budete dôverovať, podarí sa vám zvrátiť situáciu vo svoj prospech.

Škorpión

Tento týždeň je určený na leňošenie, takže sa do ničoho príliš nehrňte. Budete plné duševnej a fyzickej pohody, takže sa snažte tráviť čo najviac času so svojou rodinou. Priaznivé obdobie majú najmä nezadané ženy, ktoré by mohli stretnúť vhodné partnera, ba dokonca viacerých. Pri rozhodovaní počúvajte svoje srdce, ktoré vám chce dobre poradiť.

Strelec

Najbližšie dni budete mať dobrú náladu, čo sa odzrkadlí aj na vzťahoch v práci či osobnom živote. Pokúste sa preto s partnerom nehádať kvôli blbostiam, ovládajte svoje emócie a robte kompromisy. V práci využite súčasné nastavenie na inšpiráciu a nové nápady aj zrealizujte. Cez víkend si doprajte oddych alebo sa s blízkymi vyberte na výlet.

image

Vaša dobrá nálada sa prenesie aj do vzťahov. Urobte si s partnerom malý výlet.

dreamstime
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
02. máj 2024 21:53