Pozrite sa, čo si pre vás hviezdy pripravili na tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Blížencov čakajú ťažkosti, Škorpióni môžu oddychovať: Prečítajte si horoskop na tento týždeň

16.01.2023, 17:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 16. januára do 22. januára.

Rak

Najbližšie dni prídete na to, že odchod je veľakrát najrozumnejším riešením. Veď predsa, už dlhšie rozmýšľate nad zmenou zamestnania, tak prečo sa nerozhodnúť práve tento týždeň? Okrem toho by ste sa mali pripraviť aj na nezhody s partnerom, nepríjemnú hádku a žiarlivú scénu. Aby ste načerpali silu, doprajte si cez víkend oddych, no voľnosť nezabudnite dopriať aj deťom.

Lev

Predošlé dni sa oddychovými rozhodne nazvať nedali. Nebojte sa, tento týždeň to bude konečne inak. Keďže sa vám bude dariť v práci a zbavíte sa neprajníkov vo svojom okolí, mali by ste sa zamerať viac na svojho partnera. Nebojte sa priznať, že vaše city k nemu ochladli a opäť začnite túžiť po láske. Zabudnite na starosti či povinnosti a doprajte si čas na rande, spoločnú prechádzku či návštevu kúpeľov.

Panna

Na jednej strane sa budete tento týždeň cítiť plné energie, no na druhej tu budú ľudia, ktorí vám ju budú chcieť zobrať. Nenechajte druhých, aby sa s vami len tak zahrávali. Či už v práci alebo osobnom živote by ste mali prejaviť odhodlanie a pevnú vôľu, pretože máte všetky predpoklady na to, aby ste dosiahli vytúžený cieľ, aj keď vám to okolie nepraje. Ak ste slobodné, pripravte sa aj na stretnutie s výnimočnou osobou, ktorá môže byť vašim budúcim partnerom.

 

Pokračovanie na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 06:42