Pozrite sa, čo si pre vás hviezdy pripravili na tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Blížencov čakajú ťažkosti, Škorpióni môžu oddychovať: Prečítajte si horoskop na tento týždeň

16.01.2023, 17:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 16. januára do 22. januára.

Baran

Minulý týždeň ste zvládli všetko, čo ste si zaumienili, no bohužiaľ ste si pohnevali človeka, na ktorom názore vám záleží. Nebojte sa, do konca tohto týždňa sa tento konflikt vyjasní. Keďže sa najbližšie dni budete najlepšie cítiť v kruhu rodiny a uvedomíte si, že jediné, na čom záleží je láska, spolupatričnosť a náklonnosť vašich blízkych, v práci vám budú myšlienky neustále ubiehať domov. Dajte si však pozor, aby si to nevšimol nadriadený či závistliví kolegovia.

Býk

Tento týždeň sa vám bude dariť najmä v práci. Keďže máte pocit, že v poslednej dobe stagnujete, budete mať chuť pustiť sa do niečoho nového a splniť si svoje profesijné ciele. Naopak, najbližšie dni vás bude sprevádzať nepokoj a zlá nálada, ktorú si odnesie váš partner. Skúste nemíňať energiu na zbytočné rozbroje, pretože v hneve môžete povedať niečo, čo vás napokon bude veľmi mrzieť. Dobrým spôsobom, ako sa môžete vyrovnať s nepokojom, je pohyb.

Blíženci

Tento týždeň očakávajte problémy a nepríjemné ťažkosti, ktoré sa na vás budú valiť z každej oblasti života. Snažte sa nerobiť unáhlené závery či veľké zmeny a venujte sa najmä svojim blízkym. Totiž, práve v ich prítomnosti môžete pocítiť šťastie a pokoj. Zároveň sa si dajte pozor na napäté vzťahy s kolegami v práci, ktoré by sa mali do konca týždňa vyjasniť.

image

Očakávajte problémy a ťažkosti.

dreamstime
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. apríl 2024 01:45