Tieto znamenia majú skvele vyvinutý šiesty zmysel.dreamstime
StoryEditor

Majú dokonale vyvinutý šiesty zmysel: Tieto znamenia vedia prekuknúť charakter či pocity iných

15.12.2022, 11:00
ASTRO

Stáva sa vám, že cítite niečo, čo sa neskôr ukáže ako správne alebo dokážete odhadnúť človeka na prvý pohľad? Ak viete predvídať situácie a varovať pred nimi iných, pravdepodobne patríte k znameniam zverokruhu, ktoré majú dokonale vyvinutý šiesty zmysel. Pozrite sa, ktoré to sú.

S dátumom narodenia úzko súvisí aj to, keď majú niektorí ľudia lepšie vyvinuté zmysly. Nielenže dokážu vytušiť, čo ich čaká a neminie, ale sú schopní prekuknúť charakter či pocity druhých. Podľa astrológie sa šiestym zmyslom a intuíciou, ktorá ich neklame, môžu pochváliť štyri znamenia zverokruhu. Zistite, či k nim patríte aj vy.

Baran

Tí, ktorí sa narodili v znamení Barana, dokážu skvele odhadnúť charakter druhých. Bohužiaľ, nie vždy to vedia využiť vo svoj prospech. Bez ohľadu na to, keď počúvajú vaše problémy a ťažoby, dokonale vás chápu. Takisto sú schopní nájsť hlbší význam z maličkostí, ktoré pred nimi spomeniete a porozumieť spôsobu, akým premýšľate a cítite určité veci. Tie odhalia už len samotným pozorovaním, zatiaľ čo pri rozhovore vás čítajú ako otvorenú knihu.

Panna

Nie je žiadnym tajomstvom, že Panny dokážete oklamať a zmanipulovať len veľmi ťažko. Môže za to aj fakt, že patria k najracionálnejším znameniam zverokruhu a vedia dokonale odhaliť zámery iného človeka. Takisto sú schopné predpovedať, že sa stane niečo zlé, a preto sa na nich môžete spoľahnúť, že vás ochránia pred situáciami, ktoré by vám mohli ublížiť.

Blíženci

Blíženci sú veľmi intelektuálni a skvele dokážu odhaliť charakter niekoho iného. V momente vedia, kto sa ich pokúša oklamať alebo zatajiť pred nimi určité veci. Sú schopní predvídať následky udalostí a budúce kroky ostatných, ktoré sa im často zjavujú v samotných snoch. Túto schopnosť však využívajú málokedy a dávajú prednosť času na odhalenie.

Škorpión

Škorpióni sú veľmi vnímaví ľudia, ktorí vás odhalia na prvý pohľad. Keďže milujú duchovné veci, nevydesí ich len tak hocičo. Rovnako tak sa zaujímajú aj o ľudskú psychiku, vďaka čomu vedie, kedy si myslíte iné, ako hovoríte. Je ťažké pred nimi niečo zatajiť, pretože neznášajú klamstvá a majú problémy s dôverou.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 16:30