Tieto znamenia zverokruhu majú sklon k priberaniu.dreamstime
StoryEditor

Neustále priberáte na váhe? Možno patríte k znameniam, ktoré majú sklon naberať kilá rýchlejšie ako iné

23.12.2022, 19:00
ASTRO

Máte kamarátku, ktorá jedáva príliš veľa jedla, no vôbec nepriberá, zatiaľ čo by si svoje stravovacie návyky prísne strážite, ale schudnúť sa vám nedarí? Podľa astrológie nájdete hlavný dôvod vášho priberania v zverokruhu. Znie to možno zvláštne, no existujú znamenia, ktoré majú sklon naberať kilá rýchlejšie než iné. Pozrite sa, ktoré to sú.

Hviezdy vám dokážu mnohé prezradiť. Práve z tohto dôvodu sa na nich môžete obrátiť aj s tým, či patríte k šťastlivcom, ktorí môžu zjesť, čo len chcú, no na váhe sa im to vôbec neodzrkadlí alebo sa naopak radíte k ženám, ktoré si líniu strážia, ale kilá idú stále vyššie a vyššie. Áno, vaše znamenie zverokruhu môže ovplyvniť aj to, koľko kíl vážite. Pozrite sa, či sa nájdete v tomto zozname.

Býk

Ženy narodené v znamení Býka sú veľké gurmánky, ktoré milujú jedlo a radosť, ktorú z neho majú. Keďže nevedia držať diéty, často ich trápia problémy s nadbytočnými kilami. Aj keď schudnú o pár čísel nižšie, kvôli svojej tvrdohlavej povahe im to nevydrží dlho a opäť sa začnú prejedať ako predtým. Okrem toho majú pomalý metabolizmus, ktorý spôsobuje tráviace poruchy. Jediným riešením pre tieto labužníčky je pohyb. Musia byť neustále aktívne, aby schudli, no stále mohli konzumovať jedlá, po ktorých túžia.

Blíženci

Zaneprázdnenosť. To je vlastnosť, ktorá charakterizuje ženy narodené v znamení Blíženci. Neustále sa niekam ponáhľajú, a preto majú príliš málo času na to, aby stihli skonzumovať päť jedál denne alebo stráviť hodinu v telocvični. Pre nich je omnoho jednoduchšie kúpiť si po ceste do práce chutné rýchle občerstvenie, na obed zájsť do reštaurácie vedľa a po príchode domov si vziať to, čo chladnička dá. Takisto je ich veľkým problémom stres, ktorý zažívajú na pravidelnej báze. Aby si oddýchli, načerpali energiu a dobrú náladu, rady siahnu po čokoláde či zmrzline. Jediným riešením pre nich identifikovať spúšťate stresu, kvôli ktorým priberajú a spomaliť.

Rak

Ženy narodené v znamení Raka sú o niečo citlivejšie než ostatné. Práve táto ich vlastnosť ich núti jesť viac. Jednoducho, starosti, lásku a každodenné problémy zajedajú sladkosťami či pečivom a cítia sa pritom, akoby konzultovali s psychológom. Aby ich raz nepostihla obezita, mali by si nájsť alternatívu za emočné jedenie, ktorá by im pomohla prekonať stresové situácie. Ideálny by bol napríklad šport alebo nejaká iná aktivita.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 01:16