Pozrite sa, čo si pre vás hviezdy pripravili tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Rak vyrieši staré spory, Strelca čaká stretnutie v podobe lásky: Prečítajte si svoj týždenný horoskop

26.12.2022, 17:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 26. decembra do 1. januára.

Baran

Konečne budete sršať šťastím a dobrou náladou. Aj keď si to všimne vaše okolie a začne si z vás uťahovať, nič si z toho nerobte. Tento týždeň sa môžete tešiť aj na stretnutia so starými známymi, ktoré by ste nemali odmietnuť. Ak vás prepadne chuť nakupovať a rozhadzovať peniaze, hor sa do toho. Môžete si to totiž dovoliť. Ani v práci sa nebudete mať zle. Všetko zvládnete bez väčších problémov, no dajte si pozor na slová, ktoré volíte pri vysvetľovaní vašich zámerov.

Býk

Tento týždeň budete nepokojnejšie a podráždenejšie ako inokedy. Práve z tohto dôvodu sa radšej nepúšťajte do žiadnych zložitých činností. Vo vzťahoch si dajte pozor na ľúbostné návrhy osôb známe svojou záletnosťou. Aj keď ich odmietnete, pripravte sa na partnerovu žiarlivosť. V práci sa prestaňte sťažovať kolegyniam s vašimi osobnými problémami, jedna z nich to totiž môže využiť proti vám.

Blíženci

Čaka vás rušnejší týždeň, a to najmä v práci. Predovšetkým si nepokazte náladu intrigami a protivnými ľuďmi či závistlivcami, ktorí sa budú snažiť prekaziť váš úspech. Na nezadané čaká najbližšie dni náhodné stretnutie, ktoré sa môže ukázať viac ako len flirt. Keďže vám hrozí finančná strata, mali by ste sa vyhnúť nákupným centrám a zľavám. Aby ste načerpali silu a nepodľahli pokušeniu, vyberte sa na prechádzku do prírody.

image

Blíženci si musia dať pozor na kolegov, ktorí sa budú snažiť prekaziť ich úspech.

dreamstime

Rak

Tento týždeň nájdete odvahu a silu vyriešiť staré spory a problémy, vďaka čomu sa vám konečne uľaví. Vaše odhodlanie vám tak dodá dobrú náladu a energiu na ďalšie dni. Očakávajte, že sa vám ozve príbuzná osoba, ktorú nemáte veľmi v láske. Namiesto odmietnutia a rozmýšľania, ako sa návšteve vyhnúť, prijmite to ako fakt. Pripraviť sa však musíte aj na koniec týždňa, kedy sa ocitnete v zvláštnom rozpoložení, ktoré si nebudete vedieť vysvetliť.

Lev

Týždeň vám bude naozaj priať. Je totiž stvorený na úspechy. Chcete už dlhšie požiadať o zvýšenie platu alebo prijať ponuku, ktorej ste sa stránili? Urobte to, všetko sa vám vydarí podľa vašich predstáv. Inak to nebude ani v ľúbostných vzťahoch. Z partnerovej strany vás čaká prekvapenie a príjemne strávené chvíle. Nepokazte si to. Ak ste nezadané a tajne po niekom túžite, konečne mu dajte najavo svoje city.

Panna

V práci sa nebudete vedieť na nič sústrediť, a preto sa nepúšťajte do nových projektov. Pozor by ste si mali dať najmä na svoje zdravie a problémy, ktoré vás už dlhšie trápia. Najlepšie bude, ak ich vyriešite hneď, takže sa nestráňte ani radikálnym riešeniam, ktoré vám môžu dopriať rýchle zlepšenie. Na druhej strane sa vám ozvú starí známi, ktorí vám do stereotypu a ťažších dní prinesú trochu vetra.

 

Pokračovanie na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. apríl 2024 18:46