Tieto znamenia zverokruhu sa vždy zamilujú do pána nesprávneho.dreamstime
StoryEditor

Nemáte šťastie na lásku? Možno patríte k znameniam, ktoré sa vždy zamilujú do nesprávnej osoby

15.11.2022, 17:00
ASTRO

Mali ste už niekoľkokrát pocit, že ste konečne našli svoju spriaznenú dušu, no napokon bol opak pravdou? Je dosť možné, že patríte k týmto znamenia zverokruhu. Tie totiž po láske túžia tak veľmi, že sa takmer vždy zamilujú do nesprávnej osoby. Pozrite sa, či náhodou nespadá aj váš dátum narodenia do tejto skupiny.

Patríte k ženám, ktoré majú tendenciu zamilovať sa rýchlo a vždy do nesprávnej osoby? Samozrejme, občas je ťažké rozlíšiť skutočné zamilovanie od pobláznenia. Síce máte pocit, že je to vaša spriaznená duša, napokon skončíte samy, smutné z rozchodu a ďalej čakáte na toho pravého. Bohužiaľ, ak tento kolobeh zažívate na pravidelnej báze, musíte sa obrátiť na hviezdy. Ich energia má totiž podľa astrológie veľký vplyv na to, koho si do vzťahu vyberáte. Pozrite sa, či nepatríte k znameniam, ktoré sa vždy zamilujú do nesprávnej osoby.

Rak

Toto znamenie sa radí k jedným z najemotívnejších a najcitlivejších zo zverokruhu. Ak ste sa narodili v znamení Raka, viete, že najdôležitejšími ľuďmi sú pre vás blízki. Síce je nádherné, ako sa o nich dokážete starať, no má to aj svoju negatívnu stránku, a to najmä pri hľadaní lásky. Ste schopné totiž prechovávať hlbšie city a otvoriť celé svoje srdce aj k niekomu, koho v skutočnosti až tak dobre nepoznáte. Zakaždým máte pocit, že ste konečne našli toho pravého, no nikdy to tak nedopadne. Aj keď máte lásky na rozdávanie, často sa stretávate s odmietnutím a sklamaním.

 

Pokračovanie na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 08:17