Na tieto znamenia si dajte pozor, sú totiž veľmi zákerné.dreamstime
StoryEditor

Podrazia aj toho najbližšieho: Tieto znamenia patria k najzákernejším, pozor na vzťahy s nimi

05.11.2023, 07:00
ASTRO

Ak ste vo vzťahu s jedným z týchto znamení zverokruhu, dajte si pozor. Na jednej strane totiž vedia byť extrémne milé a láskavé, no na druhej vás dokážu zo sekundy na sekundu zraniť a položiť na zem svojou zákernosťou. Toto sú oni.

Každá z nás ma v sebe štipku zákernosti. Bohužiaľ, niektorí ľudia jej do vienka dostali o čosi viac a síce to neznamená, že sú zlí, keď im niekto ublíži, rýchlo sa zmenia na nepoznanie, aby sa mohli pomstiť. Zistite, či sa náhodou nenachádzate vo vzťahu s jedným z najzákernejších znamení zverokruhu.

Škorpión

Toto znamenie patrí k jedným z najdiabolskejších a najzákernejších z celého zverokruhu. Škorpión by dokázal podraziť aj najbližšieho človeka. Keď sa mu niekto znepáči alebo sa nespráva podľa jeho predstáv, ukáže mu svoju krutosť v podobe slov či činov, ktoré vedia poriadne zabolieť. Len málokedy sa zamyslí nad tým, čo svojím správaním spôsobil. Väčšinou sa totiž pozerá skôr na svoje dobro a pohodlie ako na šťastie druhých. Jediné, čo by mohlo pomôcť, je úprimná konverzácia, ktorá by mu možno dokázala otvoriť oči, no toto znamenie je tak či onak nepredvídateľné.

image

Znamenie Škorpión

dreamstime

Panna

Muži narodení v znamení Panny sú inteligentní, pozorní a logickí. Keďže sa neustále snažia o vlastnú dokonalosť, za ktorou si idú dovtedy, kým ju nedosiahnu, často ich môžete nájsť vo vedúcich pozíciách. Síce navonok pôsobia pokojne a priateľsky, dokážu byť veľmi nebezpečnými manipulátormi. Sú vyslovene zaťažení na samých seba a aj keď vedia, že sa mýlia, sú ochotní hájiť sa do posledného dychu. Pri plnení svojich cieľov sa nepozerajú na druhých, a preto sa im nikdy nesnažte skrížiť cestu. Môžete totiž pocítiť poriadnu dávku zákernosti.

image

Znamenie Panna

dreamstime

Baran

Ak sa váš partner alebo niekto z vašich blízkych narodil v tomto znamení, mali by ste si dať veľký pozor. Barani sú síce plní nadšenia, netrpezlivosti a ambícii, ich túžba po rešpekte sa dokáže rýchlo zmeniť na zákernosť. Často pohŕdajú názormi iných, sú výbušní a vášniví. Na ceste za svojim cieľom sú schopní prekonať akékoľvek prekážky, no stáva sa, že na nej nepoznajú ani brata. Nezáleží im, či niekomu ublížia. Jednoducho, sledujú len seba, svoje záujmy a keď vedia, že by mohli niečo získať, idú si za tým, čo je najvýhodnejšie len pre nich.

image

Znamenie Baran

dreamstime

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
10. apríl 2024 09:45