Tieto znamenia zverokruhu sa vždy zamilujú do pána nesprávneho.dreamstime
StoryEditor

Nemáte šťastie na lásku? Možno patríte k znameniam, ktoré sa vždy zamilujú do nesprávnej osoby

15.11.2022, 17:00
ASTRO

Mali ste už niekoľkokrát pocit, že ste konečne našli svoju spriaznenú dušu, no napokon bol opak pravdou? Je dosť možné, že patríte k týmto znamenia zverokruhu. Tie totiž po láske túžia tak veľmi, že sa takmer vždy zamilujú do nesprávnej osoby. Pozrite sa, či náhodou nespadá aj váš dátum narodenia do tejto skupiny.

Ryby

Ženy, ktoré sa narodili v znamení Ryby, sú citlivé, emocionálne a je ľahké si ich získať, ak im niekto venuje trochu viac pozornosti. Stačí pár rozhovorov, smiechu či pohľadov a zamilujú sa až po uši. Keď majú pocit, že našli svoju spriaznenú dušu, zabudnú na všetkých okolo seba a sústredia sa len na jedného človeka. Napokon skončia zranené a osamelé. Bez ohľadu na to, koľkokrát zažijú zlomené srdce, stále veria v pravú lásku a dúfajú, že sa niekde skrýva ten pravý.

Blíženci

Ak ste sa narodili v znamení Blíženci, charakterizujú vás vlastnosti vernosť, lojálnosť, vytrvalosť a sústredenosť. Keď sa zamilujete, svojmu partnerovi ste oddané a neustále sa snažíte o to, aby bolo všetko dokonalé. Bohužiaľ, vo väčšine prípadov sa zabuchnete do nesprávneho chlapa. Často bojujete za vzťah a pracujete na všemožných, no to aj v prípade, že od samého začiatku smeruje k rozchodu. Síce nikdy nikomu neublížite, vám je ubližované pravidelne. Snažte sa preto hľadať partnera, ktorý bude rovnako starostlivý a oddaný ako vy.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 16:40