Tieto ženské znamenia majú sklon vytvárať vzťahy s mladšími mužmi.dreamstime
StoryEditor

Ženy v týchto znameniach uprednostňujú zajačikov: Môže za to vlastnosť, ktorú zrelí muži nemajú

12.11.2022, 19:00
ASTRO

Niektoré ženy si partnera hľadajú podľa vzhľadu či charakteru, iné podľa veku. Práve ten je pre ženy narodené v týchto znameniach veľmi dôležitý. Totiž, do vzťahu sa omnoho radšej pustia s mladším než zrelým mužom. Patríte k nim aj vy a túžite vedieť, prečo to tak je? Nejde však len o vek, ale o jednu špecifickú vlastnosť.

Ženy, ktoré sa narodili v týchto znameniach sú ambiciózne, precíznosť a náročné. Majú rady veci pod kontrolou a v žiadnom prípade nebývajú závislé na svojich partneroch. Vo vzťahu milujú voľnosť a vo všeobecnosti platí, že si vyberajú partnerov, ktorí sú od nich mladší. Na jednej strane za to môže ich samostatnosť, ktorí zrelí muži nedokážu akceptovať, no a na druhej strane potrebujú vedľa seba niekoho, kto bude akceptovať požiadavky v rámci slobody. Zajačikovia sú zároveň omnoho tolerantnejší a  len málokedy túžia byť vo vzťahu dominantní. Pozrite sa, ktoré ženské znamenia uprednostňujú takýchto mužov.  

Rak

Toto znamenie má väčšinou sklon vytvárať vzťahy s mladšími mužmi. Ženy, ktoré sa narodili  znamení Raka, potrebujú vedľa seba niekoho, o koho sa môžu postarať.  Svojmu partnerovi navaria, poskytnú mu nekonečnú náklonnosť a vzťahu sa úplne oddajú. Dôvod, prečo radi chodia s mladšími mužmi, je ten, pretože sa túžia venovať niekomu, kto stále rastie a učí sa v láske rovnako ako ony. Mladší partneri ich nebudú viniť za chyby, zatiaľ čo starší muži môžu v takomto prípade usúdiť, že nie sú tie pravé.

image

Znamenie Rak

dreamstime

Býk

Ženy narodené v znamení Býka sú prirodzene ochraňujúce a milujúce partnerky, takže randenie s mladšími mužmi je pre nich úplne normálne. Svojho partnera bezprostredne milujú, držia si ho blízko vedľa seba a túžia s ním budovať budúcnosť. Od svojej polovičky naopak očakávajú, že bude na nich a ich vzťah vzhliadať s obdivom a láskou v očiach. Rovnako tak sa im páči myšlienka, že by mohli svojho partnera naučiť nové veci. Totiž, síce si to nikdy nepriznajú, ale radi si myslia, že vedia o veciach viac než hocikto iný. Práve z tohto dôvodu chcú mať vedľa seba niekoho, kto ich ocení.

image

Znamenie Býk

dreamstime

Baran

Baranice nie sú rozhodne ani v najmenšom nezrelé ženy, no sú trochu impulzívne. Práve z tohto dôvodu nemôžu chodiť s mužmi, ktorí sú starší ako ony, pretože majú pocit, že musia znížiť svoje vzrušenie zo života a lásky o niekoľko stupňov nižšie. Naopak, randenie s mladšími partnermi je pre nich najideálnejšie, pretože rátajú s tým, že sa k nim mladší muž bude chcieť pripojiť a robiť vzrušujúce či nebezpečné veci. Jednoducho, túžia po láske, ktorá im rozbúši srdce a prinúti ich vidieť svet cez ružové okuliare.

image

Znamenie Baran

dreamstime

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 02:09