Toto sú najhorší bývalý partneri podľa znamenia zverokruhu.dreamstime
StoryEditor

Najhorší EX podľa horoskopu: S týmito znameniami zažijete po rozchode horor

07.11.2022, 07:00
ASTRO

Rozchody bývajú rôzne. Niektorí muži sa snažia so svojou bývalou partnerkou udržovať priateľský vzťah, iní medzi vami vytvoria hustú atmosféru spojenú so smútkom, hnevom či sklamaním. To, ako sa budú muži správať v tomto smere nezávisí len od ich osobnosti, ale aj dátumu narodenia. Pozrite sa, ktoré znamenia zverokruhu patria k tým najhorším EX.

Keď nastane v živote muža situácia, kedy si z role milenca musí zvyknúť na rolu bývalého, môže sa v ňom prebudiť chápavá stránka alebo naopak vám odhalí novú osobnosť, ktorú ste nikdy predtým nevideli. Keďže žiadna z vás netúži po rozchode po hustej atmosfére, hneve, smútku či sklamaní, je dobré vedieť, ako sa po odlúčení bude správať váš partner. Našťastie tu máme astrológiu, ktorá dokáže prezradiť, ktoré znamenia zverokruhu robia tých najhorších bývalých. Na týchto mužov si dajte pozor.

Býk

Muži narodení v znamení Býk mávajú väčšinou pokojnú povahu, no tá sa razom dokáže zmeniť na zúrivosť a agresiu. Ak sa s nimi rozídete, môžete sa pripraviť na počiatočný koniec. Síce sa po odlúčení najskôr tvária, že im je to jedno, nevyronia slzu a neprosia o odpustenie, ale keď vás potom stretnú, môžete mať pocit, že váš vzťah ešte neskončil. V ich správaní sa je ťažké vyznať, a preto sa pripravte na to, že vás kedykoľvek môžu vyviesť z miery. Jednoducho, budú nepredvídateľní až dovtedy, kým si nenájdu novú partnerku.

image

Budú vás sledovať na každom kroku alebo sa budú správať necitlivo.

dreamstime

Panna

K znameniam, ktoré robia tých najhorším bývalých, nepochybne patrí aj Panna. Muži narodení v tomto znamení sú múdri, pozorní a vždy vedia, čo povedať, aby vás dostali tam, kam chcú. Bohužiaľ, rovnako tak sa chovajú aj po rozchode. Keďže počas vášho vzťahu spoznali, aké sú vaše dobré stránky a slabiny, dokážu ich po odlúčení využiť vo svoj prospech. Budú vás neustále kontrolovať, vyhľadávať situácie, v ktorých sa s vami môžu spojiť a dokonca vám aj po pár rokoch odmlky môžu napísať na narodeniny. Nie preto, že by ste im chýbali, ale preto, aby vám pripomenuli, ako ste ich zlomili.

Lev

Muži narodení v znamení Leva majú prirodzený šarm, vďaka ktorému k sebe dokážu pritiahnuť kohokoľvek. Síce je ľahké sa do nich zamilovať, omnoho ťažšie je zbaviť sa ich po rozchode. Keď sa medzi vami pretrhnú putá, ich silná energia sa zmení na manipuláciu. Budú vás sledovať na každom kroku alebo stretávať sa a písať vašim priateľkám, ako sa cítia opustení. Robia to najmä preto, aby vyzerali pred vašimi blízkymi čo najlepšie a pred vami nevinne. Zmanipulujú vás tak, že ich začnete ľutovať, no ani len neviete, že oni už rozohrali hru niekde inde.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 15:34