Tieto znamenia zverokruhu majú flirt jednoducho v krvi.dreamstime
StoryEditor

Najkoketnejšia pätica z celého zverokruhu: Ktoré znamenia najviac flirtujú?

28.10.2022, 06:00
ASTRO

Existujú ľudia, ktorým flirtovanie veľmi nejde, no nájdu sa aj takí, ktorí ho majú jednoducho v krvi. Koketujú vždy, keď sa dá a to nie len prostredníctvom komunikácie, ale aj mimiky či pohľadov. No pozor, veľmi často si to ani neuvedomujú. Pozrite sa na päticu znamení zverokruhu, ktoré najviac flirtujú.

Zagúľal na vás niekto očami, mrkol alebo sa vás snažil dobiť peknými slovami? Pravdepodobne sa narodil v jednom z piatich najkoketnejších znamení zverokruhu. Pozor, to že existujú ľudia, ktorí majú flirtovanie v krvi neznamená, že sú zlí. Mnohí z nich si totiž svoju schopnosť ani neuvedomujú alebo ju využívajú iba v krajných prípadoch. Veď predsa, flirt je skvelým nástrojom napríklad na vyjednávanie alebo na dosiahnutie kariérnych cieľov. Pozrite sa, ktoré znamenia sú majstrami v koketovaní.

Vodnár

Tí, ktorí sa narodili v znamení Vodnára, dokážu koketovať bez toho, aby si to uvedomovali. Ak máte v okolí niekoho takéto, pravdepodobne môžete potvrdiť, že ej to pravda. Vodnári si neuvedomujú, že flirtujú, jednoducho si myslia, že sú priateľskí. Keďže sú veľmi zvedaví a túžia o vás vedieť všetko, flirtovaním chcú zvyčajne iba uspokojiť svoju zvedavosť. Takže, ak na vás v budúcnosti mrkne Vodnár, myslite na to, že nemusí ísť hneď o romantickú predohru.

Strelec

Keďže Strelci milujú slobodu, sú známi tým, že mnoho z nich rado a nehanebne flirtuje. Bohužiaľ, ich koketovanie býva druhým nepríjemné. Ľudia narodení v tomto znamení sú totiž extravagantní, idú vždy do extrémov a majú tendenciu povedať všetko, čo majú na mysli. Sú veľmi rýchli, nedočkaví a dokážu flirtovať s kýmkoľvek. Vďaka tomu sa im môže stať, že sa ocitnú na rande s niekým, kto rozhodne nie je ich typ. Ide im jednoducho len o dobrodružstvo a experimentovanie s novými vecami, po ktorých prahnú celý svoj život.

Lev

O Levoch je známe, že si vyžadujú neustálu pozornosť. Tú častokrát dostávajú aj vďaka flirtovaniu dokonca ja s niekým, kto nie je ich cieľom. Túžia jednoducho zaujať každého a koketovanie im dáva pocit, že sú stredom svetov iných ľudí. Ak vycítia príležitosť byť obdivovaní, je pravdepodobné, že budú flirtovať. Našťastie, vyžarujú zo seba teplo, kreativitu a lásku, vďaka čomu sú v tejto schopnosti vždy úspešní.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 13:58