Toto sú najhorší milenci zverokruhu, s ktorými si sex rozhodne neužijete.dreamstime
StoryEditor

Najhorší milenci zverokruhu: S týmito znameniami si do postele radšej nelíhajte, budete sklamané

03.11.2022, 18:00
ASTRO

Intimita v spálni sa nespája len s tým, aké sú vaše skúsenosti či preferencie, ale aj s vašim dátumom narodenia. Ak máte radi sex a túžite po partnerovi, s ktorým zažijete nezabudnuteľnú jazdu, splní vám každé prianie a dopraje viacnásobný orgazmus, s týmito mužskými znameniami zverokruhu si do postele radšej nelíhajte.

K romantickému vzťahu nepochybne patrí aj sex, no rovnako tak je to aj v prípade žien, ktoré preferujú skôr príležitostné vzťahy. Po dokonalom milovaní plnom vášnivých dotykov, dobrodružstva a sexuálneho napätia túži každá z vás. Bohužiaľ, nie každý partner vám to dokáže aj splniť. Áno, niektorí muži sú v posteli ako zvieratá, ktoré neviete zavrieť späť do klietky, no sú tu aj takí, ktorí v posteli nie sú veľmi kreatívni a aj keď sa možno snažia priviesť svoju partnerku k vrcholu, nie vždy im to ja vyjde. Pozrite sa na najhorších milencov zverokruhu.

Býk

Muži, ktorí sa narodili v znamení Býka, sú silní, opatrní a nenechajú sa ničím vyviesť z miery. Bohužiaľ, nebývajú veľmi výkonní, často sú žiarliví a priveľmi výbušní. Síce majú energie na rozdávanie, vo všetkých oblastiach života ju minú extrémnou rýchlosťou. V posteli rozhodne nie sú najlepšími milencami, a to nielen kvôli ich povahe, ale aj tomu, že sa pri sexe väčšinou zameriavajú len na svoje uspokojenie. Ak sa dostanú k vrcholu, milovanie pre nich končí.

Blíženci

Ďalším v kategórii najhorší milenci sú Blíženci. Muži narodení v tomto znamení sú síce inteligentní, flexibilní a vtipní, no čo sa týka milovania nevidia v ňom nič vzrušujúce. Áno, sex je pre nich skvelá aktivita, avšak k životu ju nepotrebujú. Ak nej aj príde, milovanie túžia mať čo najskôr za sebou, pretože sa pri ňom dokážu nudiť. So svojou partnerkou dokážu robiť čokoľvek, ale bohužiaľ, mimo postele.

Vodnár

Muži Vodnári sú vo všetkom veľmi rýchli. Netúžia po tom aby boli najlepší, stačí im, ak sú najrýchlejší. Ocitli ste sa už niekedy v posteli s Vodnárom? Ak áno, tak viete, že tohto motta sa drží aj v posteli. Myslí si totiž, že milovanie s partnerkou sú preteky, ale zabúda na to, že jeho polovičke to môže veľmi prekážať, pretože si sex absolútne nestihne užiť.

Kozorožec

Muži naradení v znamení Kozorožca sú veľkými karieristami. Ak by si mali vybrať medzi láskou a prácou, nepochybne bude pre nich jasnou voľbou kariéra a peniaze. Rovnako tak to majú aj v posteli, v ktorej sa s partnerkou stretávajú len veľmi málo, pretože pracujú od rána do večera. Po ťažkom dni tak sex túžia mať rýchlo z krku, a to môže ich partnerku veľmi zamrzieť.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
12. apríl 2024 00:57