Tieto znamenia uprednostnia peniaze pred láskou.dreamstime
StoryEditor

Zlatokopky horoskopu: Ak sú pre vás peniaze vo vzťahu veľmi dôležité, pravdepodobne patríte k týmto znameniam

16.10.2022, 15:00
ASTRO

Existujú ženy, ktoré sa netaja tým, že by chceli mať po svojom boku zabezpečeného muža. No pozor, túžia po partnerovi, ktorý nemá len na účte, ale aj v hlave. Jednoducho potrebujú vedľa seba niekoho ambiciózneho a úspešného. Pozrite sa, ktoré znamenia zverokruhu dajú prednosť peniazom pred láskou.

Šťastie predstavuje u mnohých ľudí niečo iné. Pre niektorých je to láska, vysnívaná práca alebo založenie rodiny. Existujú však aj ženy, pre ktoré je šťastím bohatstvo. Bez ohľadu na to, či svojho partnera milujú, alebo nie, niektoré ženy majú tendenciu hľadať bohatých mužov. To však neznamená, že sa budú len prizerať. Ženám v týchto znameniach dokáže majetok rozbúšiť srdce.

Býk

Hádajte, čo by si vybral Býk, keby sa mal rozhodovať medzi láskou a bohatstvom? Áno, ženy narodené v tomto znamení by si nepochybne vybrali peniaze. Aj keď milujú romantiku a túžia po pravej láske, nedokážu žiť nepohodlne. Zaujímavé však je, že na jednej strane majú radi majetok, no na druhej mu nepripisujú nejaký extra veľký význam. Znamená to, že peniaze sú pre nich iba na to, aby sa utrácali. Po ich boku preto väčšinou nájdete zabezpečených mužov, ktorý dokážu stíhať s ich tempom. Ale pozor, ony sami prispievajú do rodinného rozpočtu a takisto by nedokázali byť s mužom, ktorý má na účte, ale v hlave nie.

Kozorožec

Ženy, ktoré sa narodili v znamení Kozorožec, sa vyznačujú tým, že majú na seba príliš vysoké nároky. Všetko, čo v živote dokážu, dosahujú vlastným úsilím, vedia totiž, že nič nepadá len tak z neba. Keďže nie sú veľmi romanticky založené a peniaze aj postavenie pre nich hrajú veľkú rolu, aby dokázali otvoriť svoje srdce, dobre zabezpečení muži sú pre nich podmienkou. Tento typ žien jednoducho potrebuje vedľa seba partnera, ktorý je inšpiratívny a úspešný.

Škorpión

Škorpiónky túžia byť neustále na vrchole, majú nekonečnú vášeň pre luxus a pokiaľ ide o peniaze, bývajú trochu pragmatické. Pri dosahovaní finančných cieľov dbajú na opatrnosť a obetavosť, no za každú cenu musia vyhrať. Aj keď sú tajnostkárske a občas im chýba cit, budú naozaj rady, ak nájdu trvalý vzťah. Samozrejme, najšťastnejšie budú, keď spolu s partnerom získajú aj nejaké ďalšie odmeny.

Strelec

Ženy narodené v ohnivom znamení Strelec sa dokážu zamilovať aj pre peniaze. Priťahuje ich totiž dobrodružstvo a vzrušenie z dosiahnutia niečoho mimo ich dosahu. Neustále majú túžbu objavovať nové veci, miesta a zábavu. Pokiaľ im niekto tieto túžby splní a pokryje ich finančné výdavky, má vyhraté. Ak im naopak muži v tomto ohľade nemajú čo dať, no prechovávajú k nim nejaké city, jednoduchšou cestou pre nich rozhodne budú peniaze než láska.  

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 17:12