Tieto znamenia zverokruhu majú flirt jednoducho v krvi.dreamstime
StoryEditor

Najkoketnejšia pätica z celého zverokruhu: Ktoré znamenia najviac flirtujú?

28.10.2022, 06:00
ASTRO

Existujú ľudia, ktorým flirtovanie veľmi nejde, no nájdu sa aj takí, ktorí ho majú jednoducho v krvi. Koketujú vždy, keď sa dá a to nie len prostredníctvom komunikácie, ale aj mimiky či pohľadov. No pozor, veľmi často si to ani neuvedomujú. Pozrite sa na päticu znamení zverokruhu, ktoré najviac flirtujú.

Baran

Tí, ktorí sa narodili v znamení Baran, sú známi pre svoju spontánnosť a vášeň. Vďaka týmto vlastnostiam sa radia k jedným z najkoketnejších znamení zverokruhu. Kvôli svojej impulzívnosti nevedia, ako sa držať späť, keď sa im niekto páči. Majú v sebe veľkú sexuálnu túžbu a doslova milujú, keď môžu s niekým koketovať a predviesť mu svoj talent. To znamená, že ak budete v budúcnosti chcieť flirtovať s Baranom, pripravte sa na to, že nevinný flirt sa môže rýchlo premeniť na noc plnú vášne.

Blíženci

Ľudia narodení v znamení Blíženci sú veľmi spoločenskú a často prelietajú z kvetu na kvet. Áno, dokážu koketovať s hocikým, kto sa nachádza v ich blízkosti. No pozor, nemusí to nutne znamenať, že o vás majú záujem. Flirtovanie je pre nich totiž poväčšine len neškodnou zábavou a aj keď sa im niekto nepáči, sú schopný danú osobu presvedčiť, že áno. Keďže milujú hranie hier, nemôžete sa čudovať, že vám zlomia srdce, keď uveríte ich flirtovacím hrám.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 04:16