Zistite, aké má sexuálne fantázie váš partner.dreamstime
StoryEditor

Už o nich nemusíte len snívať: Zistite, aké sexuálne fantázie má vaša polovička podľa znamenia zverokruhu

09.09.2022, 08:00
ASTRO

Sexuálne fantázie má každý z nás, no prečo by sme mali o nich celý život len snívať. Predstavte si, že by sme vám prezradili, po čom tajne túži váš partner a vy by ste mu to tak na oplátku mohli splniť. Nepochybne by bol nadšený. Pozrite sa na sexuálne fantázie podľa znamenia zverokruhu.

Niektorí sa vo vzťahoch neboja hovoriť o svojich túžbach, iní sa pri otázkach sexu cítia zahanbení alebo pohoršení. Viete si predstaviť, že by vám partner alebo vy jemu splnil vašu tajnú sexuálnu fantáziu? Veď predsa, nemôžete o nej len celý život snívať, tak sa nebojte a splňte si ju spolu so svojou polovičkou. Pozrite sa, po čom tajne túži váš partner.

Baran

Barani milujú leto, a to nielen preto, že je horúco, môžu oddychovať alebo si užívať slnečné počasie niekde pri vode. Milujú ho preto, lebo praje ich sexuálnym túžbam. Tajne totiž snívajú o sexe vonku, na verejnosti, na pláži, v lese alebo kapote auta.

Býk

Ak ste vo vzťahu s Býkom, mali by ste vedieť, že toto znamenie túži po sexe ako kedysi. Neznamená to však, že tajne sníva o pohlavnom styku s bývalou partnerkou, ale túži zažiť situácie, kedy bol váš sex skvelý, vášnivý, divoký a iný. Skúste sa preto vrátiť na vaše staré miesta a znovu prebuďte vo vašom vzťahu iskru.

Blíženci

Blížencov láka trojka, štvorka alebo skupinový sex. Často sa im táto sexuálna fantázia vynára v mysli a neustále rozmýšľajú na d tým, aké to asi je, keď si s niekým vymeníte partnera. Jednoducho, pre nich platí, že čím viac ľudí, tým viac vzrušenia.

image

Znamenie Blíženci

dreamstime

Rak

Raci sú vysadení špeciálne na svoju polovičku. Netúžia po sexe s niekým iným, ale práve naopak, neustále myslia na to, ako posunúť hranice a mať lepší sex so svojim partnerom. Keďže ich nebaví stereotyp, v sexe nemajú zábrany a potešia sa novým výzvam.

Lev

Desíte sa predstavy, že by sa na vás mal pri sexe niekto pozerať? Ak nie, pravdepodobne ste sa narodili v znamení Leva, ktorý tajne túži po sexe pred publikom. Keďže miluje pozornosť, nebál by sa ho praktizovať na pláži, na verejnosti a dokonca by nenamietal ani tomu, ak ho pri tom fotografovali alebo filmovali.

Panna

Ľudia narodení v tomto znamení túžia po sexe s niekým, s kým ho nikdy v realite nemôžu zažiť. Ľahké si predstaviť, no ťažšie splniť? Nebojte sa, stačí ak sa s Pannami trochu porozprávate, zistíte, ktoré sú ich vysnívané, knižné alebo filmové postavy a zapojíte fantáziu. Verte či nie, bude to pre oboch nová a vzrušujúca skúsenosť.

image

Znamenie Panna

dreamstime
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 14:09