Zistite, aké má sexuálne fantázie váš partner.dreamstime
StoryEditor

Už o nich nemusíte len snívať: Zistite, aké sexuálne fantázie má vaša polovička podľa znamenia zverokruhu

09.09.2022, 08:00
ASTRO

Sexuálne fantázie má každý z nás, no prečo by sme mali o nich celý život len snívať. Predstavte si, že by sme vám prezradili, po čom tajne túži váš partner a vy by ste mu to tak na oplátku mohli splniť. Nepochybne by bol nadšený. Pozrite sa na sexuálne fantázie podľa znamenia zverokruhu.

Váhy

Váhy majú rozprávkové sexuálne fantázie, a to doslovne. Túžia po skutočnom romantickom milovaní presne ako z filmu. Páčil by sa im napríklad sex pod hviezdami alebo niekde v kaštieli. Jednoducho, spojenie romantického miesta s ich milovanou osobou je pre nich na nezaplatenie.

Škorpión

Keďže majú Škorpióni v láske pikantné jedlá a sex, mohlo by vám dôjsť, aké sú ich sexuálne fantázie. Nebojte sa s nimi vyskúšať niečo nové, tvrdšie, odvážnejšie a najmä sexi. Do sexu nezabudnite pridať bičík alebo putá.

Strelec

Strelci patria k znameniam, ktoré sa vyhýbajú stereotypu a nude. Nebaví ich sex v posteli či doma na sedačke, najradšej by si ho so svojou polovičkou užili niekde na lúke, pláži alebo v lese. Milujú totiž živočíšny, vášnivý sex bez obmedzení.

image

Znamenie Strelec

dreamstime

Kozorožec

Randíte s Kozorožcom, no neviete, čo sa mu páči v posteli? Keďže patrí k znameniam, ktoré milujú dominantné postavenie, nebojte sa ním nechať viesť. Jednoducho, dajte mu najavo, že si s vami môže robiť, čo chce. Verte či nie, vzruší ho to okamžite.

Vodnár

Keď sú Vodnári vo vzťahu, je ťažké ich vidieť v blízkosti nejakej kamarátky. Totiž, ich sexuálnom fantáziou je ochutnať cudzie telo. Ak sú nezadaní, priatelia s benefitmi sú pre nich ako splnený sen.

Ryby

Ryby túžia po sexe s celebritou. Síce je ťažké takúto túžbu splniť, ak by dostali možnosť, rozhodne by boli v nebi.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
03. máj 2024 23:56