Zistite, čo vás čaká v septembri podľa astrológie.dreamstime
StoryEditor

Baran nájde spriaznenú dušu, Vodnárom hrozia rozchody. Čo vás čaká podľa horoskopu v septembri?

01.09.2022, 12:00
ASTRO

Leto sa už pomaly končí a príchod jesene mnohé zmení. V septembri čaká niektoré znamenia pokoj, dobrá nálada či veľa energie, no niektoré sa musia pripraviť aj na ťažké rozhodnutia, žiarlivosť či prepracovanosť. Pozrite sa, čo si pre vás hviezdy pripravili v mesiaci september.

Baran

Na Baranov čaká v septembri veľa zmien, ale najmä odvahy a energie. Tento mesiac sa v podstate nebudete musieť o nič starať, všetko pôjde tak ako má. Nebudú vás trápiť konflikty, dariť sa vám bude v rodinných či partnerských vzťahoch, a preto sa nemusíte báť kontaktovať ani starých priateľov. Ak ste naopak nezadané, možno vďaka vašej pozitívnej energii a prístupu sa vám podarí nájsť spriaznenú dušu.

Býk

Býci sa v septembri musia pripraviť na to, že ich čaká ťažšie obdobie, vďaka čomu sa uzavrú do seba. Ak ste sa narodili v tomto znamení, pravdepodobne budete tento mesiac neustále premýšľať o svojom živote a robiť zásadné rozhodnutia, kvôli čomu sa budete cítiť fyzicky unavené, neisté a v depresii. Nedovoľte preto, aby vás problémy pohltili a prekonajte toto náročné obdobie.

Blíženci

V tomto mesiaci budete čeliť veľkému stresu. Keďže sa vám nahromadí veľa povinností a dostanete sa do zhonu, nepúšťajte sa zbytočne do psychicky náročných aktivít. Najlepšie bude, ak si oddýchnete a doprajete čas osamote, kedy môžete uvoľniť myseľ a ujasniť si svoje priority. Ku koncu mesiaca na vás bude mať vplyv fáza Mesiaca, a preto si dávajte pozor najmä svoje zdravie, nepodnikajte nič riskantné a šetrite sa.

image

Znamenie Blíženci

dreamstime

Rak

Ak ste sa narodili v tomto znamení, tento mesiac budete mať potrebu cítiť sa milované, budete túžiť po objatí a blízkosti s priateľmi alebo partnerom. Dajte si však pozor na to, aby ste sa na niekoho príliš citovo nenaviazali, inak by vás odmietnutie mohlo veľmi zraniť. Veľké zmeny nečakajte, no snažte sa meditovať a nájsť vnútorný pokoj, ktorý vás naučí láske k sebe samej.

Lev

September bude pre vás veľmi pokojným mesiacom. Odhalíte hudobný talent, o ktorom ste možno nevedeli, a preto sa nebojte zapísať napríklad na nejaký kurz ako spev či hru na nástroj. Prebudia sa však vo vás aj kulinárske schopnosti a začnete experimentovať s rôznymi receptami. Vyhýbajte sa však nezdravým jedlám a zaraďte do svojho jedálnička viac ovocia a zeleniny.

Panna

V septembri sa vo vás prebudia rodičovské inštinkty a ak nemáte deti, bola by veľká škoda nevyužiť toto nastavenie. Ak s partnerom plánujete rodinu, teraz je ten správny čas. V tomto období budete veľmi spoločenské, no zároveň sa vo vás prebudí aj láska k zvieratám, ktorým túžite pomáhať. Keďže ste veľmi pohostinné a štedré, uspokojiť tieto vlastnosti môžete napríklad v dobrovoľníctve či darcovstve krvi.

image

Znamenie Panna

dreamstime
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 01:16