Zistite, či patríte k znameniam, ktoré sú závislé na svojom partnerovi.pexels
StoryEditor

Prehnane starostlivé, oddané a milujúce: Tieto 4 znamenia bývajú závislé na svojom partnerovi

26.12.2022, 10:00
ASTRO

Na jednej strane existujú ľudia, ktorí vo vzťahoch prijímajú lásku, ale nevracajú, a na druhej sú tí, ktorí majú neustálu potrebu starať sa o partnera a obetovať svoje potreby len preto, aby bol šťastný. Práve tieto 4 znamenia patri k ľuďom, ktorí bývajú na svojom partnerovi prehnane závislí. Nájdete sa medzi nimi aj vy?

Spoluzávislosť vo vzťahu znamená, že máte potrebu sa starať viac o druhých než o seba. Ľudia, ktorí sú na svojom partnerovi závislí, dokážu obetovať vlastné potreby a blaho v prospech svojho partnera. Sú milujúci, starostliví a ich šťastie závisí vždy len od šťastia toho druhého. Zistite, či vy alebo váš partner nepatríte k znameniam závislým na partnerovi.

Rak

Raci sú milujúci, starostlivý a ich osobnosť presne definuje pojem spoluzávislosti. Či už sa to týka romantických alebo priateľských vzťahov, neexistuje nič, čo by ľudia narodení v tomto znamení neurobili. Snažia sa totiž vždy všetko udržať nad vodou, a práve z tohto dôvodu sa často stávajú na svojom partnerovi závislí. Myslia si, že dokážu vyriešiť každý problém a nech sa stane čokoľvek, uprednostnia vaše záujmy a potreby nad tými svojimi. To všetko robia len a len preto, lebo majú strach, že by boli sebeckí, ak by svojich blízkych nepodporili.

Blíženci

Ľudia narodení v znamení Blíženci sú veľmi nerozhodní, a preto sa veľmi ľahko dokážu ocitnúť v spoluzávislých vzťahoch s partnerom, ktorí má, naopak, vrodené rozhodovacie schopnosti. Síce sú dynamickí a vyvážení, pokiaľ ide o prijímanie a dávanie, vďaka svojej nerozhodnosti sa väčšinou dobrovoľne stávajú obeťou. S partnerom sa vždy musia porozprávať o každom kroku, probléme či nejasnosti, pretože nedokážu zadržať pohyb veľké  množstva myšlienok vo svojej mysli. Sú to ľudia, ktorí neustále potrebujú niekoho vedľa seba a je úplne jedno, či idú do obchodu, na večierok alebo kúpeľne. Keďže sú takpovediac nesamostatní, mávajú sklon prechádzať zo vzťahu do vzťahu.

image

Spoluzávislosť vo vzťahu znamená, že máte potrebu starať sa viac o druhých než o seba.

pexels

Ryby

Síce majú intuitívne a empatické Ryby povesť samotárov, ľahko sa stávajú na svojom partnerovi závislé. Ľudia, ktorí sa narodili v tomto znamení, sa nikdy nedožadujú pozornosti ako napríklad Baran či Strelec. Jednoducho sa snažia držať v úzadí. Ak im naopak do života vstúpi niekto, kto im dovolí poľaviť v ich ostražitosti a slobodne sa prejaviť, urobia čokoľvek preto, aby tento vzťah udržali. Na jednej strane je ťažšie si ich získať, no na druhej je ťažké sa ich potom zbaviť. Ak si nájdu partnera, s ktorým naviažu naozaj dôverný vzťah, budú pri ňom stáť aj v najhoršom. Toto znamenie patrí k jedným z tých, ktoré vám budú hlásiť správy o každom svojom kroku a čine len preto, aby ste boli zadobre.

Váhy

Neexistuje znamenie, ktoré by sa neustále snažilo udržiavať vzťah v stabilite a harmónii viac ako Váhy. Ľudia, ktorí sa v ňom narodili, sú síce slobodomyseľní a neznášajú dusné prostredie, no na druhej strane sú ochotné obetovať sa pre svojho partnera. Aj keď im to dlho nevydrží, nevadí im, ak musia odložiť svoje potreby a záujmy. Urobia všetko pre to, aby bol ich partner šťastný a spokojný. Či už sa majú stať opatrovateľkami, gazdinkami alebo prísť na nedeľný obed k nenávidenej svokre. Ich závislosť však pramení v skutočnosti, že chcú mať pokoj od konfliktov a hádok.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 01:46