pexels.com
StoryEditor

Znamenia zverokruhu zoradené od najviac po najmenej zlé: Ktoré je najviac diabolské?

16.07.2021, 18:00
Životný štýl
Niektoré znamenia zverokruhu sú citlivé a láskavé, iné vedia byť aj poriadne zlé a diabolské. Ktoré obsadzujú prvé priečky?

5.BÝK

Každý vie, že býk je jedným z najodolnejších znamení zverokruhu, ale vedeli ste tiež, aké vie byť zlé a diabolské? Býk nie je znamením horoskopu, ktoré sa dá ľahko “prekročiť” a má problém odpustiť a ísť ďalej. Toto znamenie častokrát neodpúšťa, dokonca sa občas aj rado pomstí. 

6.KOZOROŽEC

Kozorožec je známy svojou chladnou a vypočítavou povahou, ktorá z neho robí skutočnú silu, s ktorou treba pri tomto znamení rátať. Kozorožec je inteligentné znamenie a svoje bitky vždy vyberá múdro. Ich intelekt znamená, že môžu prekabátiť úplne kohokoľvek.

7.VODNÁR

Osobnosť vodnára je pomerne uvoľnená a temperamentná, až kým sa necíti byť uväznený v nepríjemných situáciách. Kedykoľvek sa vodnár cíti napadnutý alebo znepokojený, jeho zlá stránka má tendenciu vyjsť a vypukne peklo, napriek tomu, že je celkom pozitívnym znamením zverokruhu.

8.BLÍŽENCI

Ako jedno z najhovorčivejších znamení zverokruhu je blíženec skutočne rád obklopený inými ľuďmi a ani vo sne by ho nenapadlo plánovať zlé plány a útoky. Ľudia v znamení blížencov sú vcelku mierumilovní a láskyplní.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 14:56