pexels.com
StoryEditor

Zoradené podľa astrológov: Ktoré znamenia zverokruhu majú najláskavejšie srdce?

13.07.2021, 19:00
Životný štýl
Tieto štyri znamenia zverokruhu patria medzi tie najláskavejšie a pokiaľ im na vás skutočne záleží, spravia pre vás aj to posledné.

LEV

Lev jednoducho miluje byť stredobod pozornosti a byť tým najlepším. A aby to dosiahol, snaží sa ľudí okolo seba poriadne rozmaznávať, aby o ňom vedeli hovoriť len pozitívne. Môže to robiť aj úmyselne, no ak mu na niekom naozaj záleží a patrí do kruhu jeho najbližších ľudí, bude to robiť nezištne a s láskou. Lev má veľmi láskavé srdce, občas až príliš. Dokonca aj na ľudí, ktorí si to nezaslúžia a človeku by vedel dať aj posledné, aj keď by mu to malo ubližovať.

KOZOROŽEC

Kozorožec možno pôsobí ako chladné a bezemočné znamenie, no v skutočnosti je tomu inak. Kozorožec je neutrálny na ľudí, ktorí sú mu cudzí, ktorí ho jednoducho nezaujímajú. Občas môže pôsobiť odmerane a arogantne. Ale na ľudí, ktorých miluje a patria do jeho srdca, pre tých by spravil čokoľvek. Pokiaľ pre kozorožca niečo znamenáte, dá vám svoje srdce na dlani. 

VODNÁR

Vodnár sa vie na človeka veľmi silno citovo naviazať. Pokiaľ sa tak stane, sú veľmi starostlivými a milujúcimi. Pre takéhoto človeka spravia čokoľvek a viac sa tešia z ich radosti a úspechu ako zo svojich výhier.

RYBY

Ryby sú najcitlivejšie a najláskavejšie znamenie, o tom niet pochýb. Pre človeka, ktorého majú radi, by doslova aj umreli. Ich neobyčajná láska a cit ich robia výnimočnými. Jednoducho, keď ryby milujú, spravia čokoľvek, majú veľké srdce plné lásky na rozdávanie. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 04:19