pexels.com
StoryEditor

Znamenia zverokruhu zoradené od najviac po najmenej zlé: Ktoré je najviac diabolské?

16.07.2021, 18:00
Životný štýl
Niektoré znamenia zverokruhu sú citlivé a láskavé, iné vedia byť aj poriadne zlé a diabolské. Ktoré obsadzujú prvé priečky?

1.ŠKORPIÓN

Škorpión je najdiabolskejšie znamenie zo všetkých. Vie byť extrémne manipulatívny a intrigánsky. Ťažko sa zastaví pred niečím, alebo niekým, ak niečo naozaj chce. Veľakrát podkopne aj svojich najbližších a vôbec mu to nebude ľúto. Toto znamenie ide jednoducho aj cez mŕtvoly. 

2.LEV

Je prirodzené, že znamenie milujúce pozornosť má zlomyseľnú myseľ. Lev miluje byť hviezdou a urobí všetko pre to, aby zostal v centre pozornosti! Lev je najpravdepodobnejším znamením zverokruhu, ktoré sa stane slávnym a je pripravený obetovať pre to všetko. 

3.PANNA

Panna je jedným z najinteligentnejších znamení zverokruhu, aj keď často používa svoju mozgovú silu na vymýšľanie zlých plánov. Panna môže na povrchu pôsobiť sladko a nevinne, ale pod tým všetkým pravdepodobne chystá množstvo prefíkaných plánov.

4.BARAN

Ako jedno z troch znamení ohňa je osobnosť barana prirodzene ostrá a nikdy sa nenechá niekomu podmaniť. Baran je jednoznačne výbušný a vie sa skvelo vyžívať aj v plánovaní odstránenia jeho nepriateľov.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
14. apríl 2024 15:39