pexels.com
StoryEditor

Prečítajte si svoj horoskop na mesiac JÚL: Čo čaká VAŠE znamenie?

06.07.2021, 15:00
Životný štýl
Ako sa vám bude tento mesiac dariť, na základe vášho znamenia zverokruhu?

LEV

Nové kontakty a stretnutie s tými správnymi ľuďmi by vás mohli posunúť kariérne vyššie. Ak máte príležitosť sa s niekým zoznámiť a nadviazať nové pracovné kontakty, choďte vrelo do toho, prinesie to len a len ovocie. Váš partner vás bude podporovať a pomáhať vám až na toľko, že vás to môže občas rozhodiť a vystresovať, no nenechajte sa odradiť, myslí to dobre. Sústreďte sa na nové výzvy a dávajte si pozor na zdravie, tento mesiac môžete byť náchylnejší na prechladnutia. 

PANNA

V práci vás zradí vás ten, od ktorého by ste to najmenej čakali. Zamerajte sa radšej na svoj výkon a hlavne na seba a nie na ostatných. Buďte v tomto smere trošku egoistická a pokiaľ pôjde do tuhého, nebojte sa zastať samú seba, aj keby to malo mierne uškodiť druhým. Oni by totižto spravili to isté. Váš partner bude v tomto smere mierne skeptický a pravdepodobne nebude súhlasiť a vašimi rozhodnutiami, no dajte mu čas, neskôr to pochopí. Dávajte si pozor na ľadovú vodu, či už pri kúpaní, alebo pri pití studených nápojov. 

VÁHY

Oddýchnite si trošku. Práci sa venujete nonstop a na seba takmer vôbec nemyslíte. Nezabúdajte ani na vášho partnera, svet sa nekrúti len okolo kariéry, tento mesiac by ste mali uprednostiť svoj súkromný život. Vášmu vzťahu to náramne prospeje a vaše problémy by sa mohli vyriešiť, pokiaľ vypnete trošku od práce a necháte sa viezť príjemným stráveným časom s vašim partnerom. Po fyzickej stránke je to v poriadku, no snažte sa zapracovať na vašom psychickom zdraví. 

ŠKORPIÓN

Zmeňte svoj postoj k ľudom okolo vás. Ako aj v súkromnom živote, tak aj v práci. Ľudia, ktorých máte za úprimných nimi nemusia byť, radosť je niekedy prezlečená závisť a nenávisť. Neverte každému jeho úsmev a porozmýšľajte nad tým, či každý, ktorému venujete svoj drahocenný čas je skutočne vďačný a váži si to. Uzavrite v sebe svoje dlhodobé vnútorné konflikty a vaše psychické zdravie sa zázrakom zlepší. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 11:44