pexels.com
StoryEditor

Prečítajte si svoj horoskop na mesiac JÚL: Čo čaká VAŠE znamenie?

06.07.2021, 15:00
Životný štýl
Ako sa vám bude tento mesiac dariť, na základe vášho znamenia zverokruhu?

STRELEC

Tento mesiac sa zamerajte na zlepšenie vzťahov okolo seba. Či už ide o váš partnerský vzťah, rodinný, či vzťahy na pracovisku. Každý jeden z nich mierne škrípe a sú v ňom dlhodobé nevyriešené problémy, ktoré treba nadobro uzavrieť. Vyčleňte si čas na toto všetko a uvidíte na konci mesiaca, ako vám to pomohlo a ako vám to zlepšilo vaše psychické zdravie. Môže vám to ubrať veľa energie, preto nezabúdajte na odpočinok a doprajte sebe a vášmu telu kľud a oddych.

KOZOROŽEC

Prestaňte sa neustále zaoberať problémami, ktoré nie sú vaše. Stále sa snažíte vyhovieť každému a každému nonstop pomáhate s jeho starosťami a zabúdate na seba. Je iné požadovať pomoc a iné je využívanie a manipulovanie. Nenechajte to so sebou robiť a myslite na seba a svoju psychickú pohodu. Tento mesiac si konečne oddýchnite a robte to, po čom už dlho túžite, doprajte si dovolenku a kľud. 

VODNÁR

Radšej si dvakrát premyslite, než niečo poviete. Nesľubujte tento mesiac nič dôležité, ste prepracovaná a vyčerpaná, potrebujete si oddýchnuť a načerpať nové sily. Nesľubujte sa zbytočne milión ľudom len preto, lebo niečo chcú a nepriamo vás k tomu nútia. Skôr sa tento mesiac zamerajte na seba a svoj najbližší okruh ľudí. S partnerom vás čaká silný mesiac, bude vám skvelou oporou vo všetkom, čo budete potrebovať pri oddychovaní, pretože váš partner za vás s radosťou prevezme všetky dôležité úlohy a nenechá vás v štichu. 

RYBY

Nemusíte toľko všetko analyzovať a zbytočne premýšľať nad všetkým. Nechajte veci plynúť tak, ako sú a nezaoberajte sa priveľa vecami, ktoré nie sú až tak dôležité. Doprajte si odpočinok, po pracovnej stránke ste vyťažená, neprospieva vám to ani fyzicky, ani psychicky. Partner vás mentálne podporí a bude stáť pri vás v každej situácii, preto nemajte strach a stres, pokiaľ čakáte nejaké vážne rozhodnutie, napríklad z práce, nech už dopadne akokoľvek, váš partner vás stopercente podporí a podrží. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
30. apríl 2024 22:18