Nebojte sa vyraziť na rande sama so sebou!Dreamstime
StoryEditor

Na dokonalé rande nepotrebujete partnera. Tieto nápady na sólo výlety stoja za to!

05.09.2024, 15:00
Životný štýl

Randenie v dnešnej dobe naberá mnoho krát už úplne iný rozmer. Okrem príjemných stretnutí vo dvojici sa stali populárnymi dokonca aj tie individuálne. Hovoríme o takzvaných,,solo dates“ alias rande sám so sebou. Ak ste o tomto pojme ešte nepočuli, je na čase to napraviť. Ani náhodou nie je určený len pre nezadané osoby. Práve naopak. Využiť by ho mali všetci, pretože prináša veľké množstvo benefitov. Tu nie je niekoľko tipov, ktoré stoja za vašu pozornosť.

Pohyb zaručuje spokojnosť

Ak milujete šport a pohyb, možností na sebarealizáciu sa vám ponúka hneď niekoľko. Choďte si zabehať, skočte do fitka, na jógu alebo sa len tak prechádzajte so slúchadlami v ušiach. Práve pri športe sa vám podarí bezchybne si vyčistiť hlavu a zabudnúť na všetky povinnosti všedného sveta. Výhodou športovania bez partnera je, že sa nemusíte nikomu a ničomu prispôsobovať. Tempo a čas si určíte výhradne vy. Verte mi, takýto systém budete absolútne zbožňovať.

Skúste sa niečo nové naučiť

Hovorí sa, že človek sa učí celý život a je to skutočne tak! Ak neviete, kam vyraziť na rande sám so sebou, tento typ vás určite zaujme. Zamyslite sa nad tým, čo vás naozaj baví v čom by ste sa chceli zdokonaliť. Možno vás baví kreslenie, vyšívanie, pečenie alebo písanie. Nech už je to čokoľvek, choďte na kurz alebo na vedenú hodinu a snažte sa v danej aktivite zlepšiť. Aj keď vám to zo začiatku možno nepôjde podľa vašich predstáv, nezúfajte. Na zdokonaľovanie sa máme predsa celý život a len na vás, koľko času do svojej záľuby investujeme. Ak sa vám podarí vykročiť za svoju komfortnú zónu, budete na seba mimoriadne pyšní!

Prechádzka, káva a príroda

Posledná rada je pre tých, ktorých lákajú o niečo jednoduchšie aktivity. Je ňou klasická prechádzka po vašom meste, spojená s niekoľkými príjemnými bodmi. Choďte sa prejsť a vezmite si napríklad kávu z vašej obľúbenej kaviarne. Alebo si zapnite vaše milované piesne. Zájdite do prírody a ak si trúfate, stanovte si vysnívaný, napríklad turistický cieľ. Ak sa vám podarí ho zdolať, budete mať zo seba rozhodne dobrý pocit.

Nech už začnete ktoroukoľvek z aktivít, hlavné je, že sa do individuálneho randenia pustíte! Takéto trávenie času sa samozrejme nevylučuje so záľubami s vašimi polovičkami. Dôležité je nájsť medzi nimi balans. Ak sa naučíte tráviť čas samy so sebou, aj ten s partnerom bude o niečo kvalitnejší. Budete totižto vedieť, čo vás najviac baví a porozumiete vašim potrebám o niečo detailnejšie. Verte mi, výsledky vás prekvapia.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. september 2024 20:28