Nevšímajte si len nedostatky pri pohľade do zrkadla.dreamstime
StoryEditor

Čo si hovoríte pri pohľade do zrkadla? Namiesto nedostatkov si skúste povedať toto

03.09.2024, 17:30
Životný štýl

Obliekate sa, maľujete alebo len prechádzate okolo zrkadla a na chvíľu sa pri ňom zastavíte. Čo si poviete? Pravdepodobne sa len máloktorá z vás pochváli či vysloví nejaký kompliment. Váš rozhovor so zrkadlom by však vôbec nemal byť negatívny. Pozrite sa, čo by ste si mali hovoriť, keď sa postavíte pred zrkadlo.

Možno si to neuvedomujete, no vašu náladu či nastavenie celého dňa dokáže ovplyvniť rozhovor, ktorý vediete pri pohľade do zrkadla. Ak si hovoríte, že vyzeráte zle v outfite, ktorý ste si zvolili, že nezvládnete pohovor, na ktorý sa chystáte alebo ste pribrali kilogram po večernom prejedaní sa, nečudujte sa, že ste negatívne naladené aj po zvyšok dňa. Ak túžite zvýšiť svoje sebavedomie či cítiť sa šťastnejšie vo všetkých oblastiach života, dajte si záležať na rozhovore so zrkadlom. Pozrite sa, na čo sa pri konverzácii zamerať. 

Sebaláska je najdôležitejšia

Pred zrkadlom si väčšina žien všíma najmä svoj vzhľad. Či už sú to vystupujúce vrásky, nová nepekná vyrážka, zarastené obočie, kilá navyše, dierka na tričku alebo veľký nos. To, čo všetko sa vám na sebe nepáči, si všimnete okamžite. Vedeli by ste však vymenovať veci, ktoré sú na vás pekné a ktoré sa vám páčia? Pravdepodobne by to nešlo až tak rýchlo. Sebaláska je v tomto prípade veľmi dôležitá. Nielenže vám pomáha byť sebavedomejšími ženami, ale nabíja vás energiou a dobrou náladou. Skúste si preto pred zrkadlom hovoriť len pekné veci a všímajte si najmä to, čo na sebe milujete. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. september 2024 09:02