Nevšímajte si len nedostatky pri pohľade do zrkadla.dreamstime
StoryEditor

Čo si hovoríte pri pohľade do zrkadla? Namiesto nedostatkov si skúste povedať toto

03.09.2024, 17:30
Životný štýl

Obliekate sa, maľujete alebo len prechádzate okolo zrkadla a na chvíľu sa pri ňom zastavíte. Čo si poviete? Pravdepodobne sa len máloktorá z vás pochváli či vysloví nejaký kompliment. Váš rozhovor so zrkadlom by však vôbec nemal byť negatívny. Pozrite sa, čo by ste si mali hovoriť, keď sa postavíte pred zrkadlo.

Verte si

Čaká vás náročná skúška, pohovor alebo rande? Keď sa postavíte pred zrkadlo, aby ste sa na seba pozreli poslednýkrát pred odchodom z domu, nehovorte si, že to nedokážete, že nebudete dobré, že zlyháte. Práve naopak si viac verte. Zopakujte si, čo všetko ste doposiaľ urobili pre svoj úspech. Povedzte si, že to dokážete, že ste silné, nebojácne a cieľavedomé. S takýmto nastavením sa vám rozhodne pôjde z domu omnoho jednoduchšie. 

Úprimný úsmev lieči

Možno sme to mali spomenúť hneď na začiatku, no občas je ťažké sa na seba úprimne usmiať. Dokázať to totiž môžete až po čase, keď si uvedomíte, že ste naozaj krásne, že ste bojovníčky a šťastné ženy, ktoré toho v živote veľa dokázali a ešte dokážu. Skúste sa preto aj niekoľkokrát počas dňa zastaviť pred zrkadlom a usmiať sa na seba. Veď predsa to nebolí, ale naopak lieči. 

Nezabudnite poďakovať

Keď odchádzate do práce, nemyslite na to, že sa vám nechce. Práve naopak si poprajte pekný deň. Povedzte si, že všetko, čo dnes urobíte, bude mať význam a všetko, čo sa stane, sa stane pre niečo. Večer sa napokon opäť postavte pred zrkadlo a poďakujte za všetko, čo sa vám počas dňa stalo. Nemusí sa jednať o veľké veci, ale o maličkosti, ktoré vám zlepšili náladu či vyčarili úsmev na tvári. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. september 2024 09:32