Tvár chodidla o vás čo to napovie.dreamstime
StoryEditor

Tvar chodidiel a prstov na nohách o vás prezradí viac, než si myslíte. Aký typ ste práve vy?

25.08.2024, 14:00
Životný štýl

Farba vlasov, očí, ale aj ich tvar údajne čo to prezradí o tom, akí ste človek. Ľudia si od nepamäti spájajú to, ako vyzerajú s charakterovými vlastnosťami. Do akej miery to korešponduje s realitou je síce otázne, no pozorovať jednotlivé charakteristiky, je minimálne zábavné. A čo o vás prezradí tvar vašich chodidiel a prsty na nohách?

Mnoho ľudí má na chodidlá fetiš, iní ich považujú za najčudnejšiu časť tela a mnohí sa nad nimi vôbec nepozastavujú.

Grécka noha

Tento typ chodidla môžete odhaliť pomerne rýchlo a jednoducho. Prst vedľa palca vyčnieva a je dokonca dlhší, než samotný palec. Podľa niektorých pozorovaní sú ľudia s týmto typom chodila veľmi aktívni. Majú radi adrenalín a neustále vyhľadávajú v živote nejaké vzrušenie. Energiou, ktorú majú dokážu pohltiť každého. Kreativitou teda vôbec nešetria. Práve naopak. Nápadov majú viac, než si dokážete predstaviť. Nič ich len tak nerozhádže a pesimizmus u nich nemá miesto. Milujú dobrú náladu, optimisticky naladených ľudí a rozdávajú radosť všade okolo seba.

Rímska noha

Rímsky typ chodidla je skutočne zaujímavý a pomerne ojedinelý. Prvé tri prsty na tomto chodidle majú rovnakú dĺžku, a ostatné dva síce tiež, no sú oveľa kratšie. Ľudia, ktorí majú tento typ chodila sú spravidla veľmi charizmatickí. Sú dobrými spoločníkmi a zabávačmi, no zároveň sú veľmi cieľavedomí a ambiciózni. Majú radi poriadok. Vo všetkom. V živote, v práci, vo veciach, v aute. Upokojuje ich to a dodáva im to pocit bezpečia. Majitelia chodidla rímskeho tvaru majú vždy všetko dokonale naplánované a premyslené. Improvizácia ich stresuje. Aj preto sú často veľmi úspešní a majú rozbehnutú skvelú kariéru.

Egyptská noha

Egyptská noha je dokonalá. Prsty sú usporiadané od najväčšieho po najmenší a na tomto type chodidla nie je nič, čo by vás iritovalo, či vyrušovalo. Ľudia, ktorí majú tento tvar nohy sú väčšinou rojkovia. Milujú fantazírovať a snívať a to absolútne o všetkom. Radi trávia čas so svojimi najbližšími a potrpia si na tom, aby boli najmä pre svojho partnera na prvom mieste. Negatívnou vlastnosťou týchto ľudí je ich náladovosť a tiež temperament, či impulzívnosť, ktoré nedokážu udržať na „uzde“. Často je práve to príčinou rôznych nedorozumení, hádok a konfliktov.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. september 2024 10:18