Existuje niekoľko poznávacích znamení, ktoré odhalia každého vyspelého muža.Dreamstime
StoryEditor

Koniec nedozretým vzťahom! Tieto znaky prezradia, že máte pri sebe vyspelého muža

20.07.2024, 07:00
Životný štýl

Dospievajúce vzťahy plné nerozhodných a nedospelých mužov máme za sebou asi všetky. Je viac než isté, že ani jedna z nás by sa k ním už nechcela vrátiť. Ak už ste v štádiu, kedy vás lákajú skôr dozretí a vybláznení muži, ste tu správne. Prinášame totižto niekoľko znakov, podľa ktorých to veľmi ľahko zistíte. Či už si to priznajú alebo nie, toto prezradí všetkých pánov. A my si môžeme utvoriť dokonalý obraz o tom, či randíme s vyspelým mužom alebo ešte s chlapcom.

Po hádke sa správajú takto

Mať vo vzťahu výmeny názorov či nezhody je prirodzené. Bez nich by pravdepodobne ani jeden nefungoval. Aj v takýchto situáciách však viete pomerne jednoducho odhaliť, či komunikujete s niekým, kto už dosiahol svoju mentálnu dospelosť. Muži sa jednoducho prezradia tým, ak sa aj po hádke snažia veci urovnať alebo vám povedia, že napriek výmene názorov vás milujú stále rovnako. Ďalším symbolom je napríklad obyčajná správa, ktorú po takejto situácii dostanete. Alebo klasické objatie, ktoré taktiež dokáže zázraky. Tak čo, spoznali ste v tom vaše ctené polovičky?

S telefonovaním a písaním súvisí aj ďalší bod, ktorý je pomerne jednoduchý. Zavolá alebo napíše vám, či ste dorazili v poriadku domov a či sa vám nič nestalo. Podľa tejto drobnosti spoznáte, že vaša polovička je naozaj vyspelá.

Už žiadne nútenie

V dospievaní sme často robili veci, ktoré nám neboli stopercentne komfortné len preto, aby sme niekam zapadli, alebo aby sme sa niekomu zapáčili. A presne toto je ďalším znakom. Ak sa stretávate s tým pravým mužom, nikdy vás nebude tlačiť do vecí, ktoré robiť nechcete. Jednoducho vás prijme takú aká ste, s tým čo máte rada aj s tým čo vás nenapĺňa. Prekonávanie sa bolo populárne dávno, dnes už máte právo si vyberať. A ak je pri vás správna osoba, pochopí to!

Páčia sa mu na vás tieto veci

Počuť, že vyzeráme úžasne, alebo že máme perfektné telo je nepochybne veľmi príjemné. Avšak vedieť, že sa niekomu páči spôsob nášho premýšľania je ešte o niečo lepšie. Podľa tohto dokonale odhalíte, že váš vysnívaný hrdina už naozaj dospel. Nebude sa mu páčiť iba váš zadok, telo, oči alebo vlasy. Bez hanby pochváli aj to ako rozprávate, akú energiu vyžarujete alebo ako nad vecami uvažujete. Ak tento znak spozorujete, viete presne na čom ste. A to je skutočná výhra!

ANKETA
Máte pocit, že randíte s vyspelým mužom?

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. september 2024 21:04