Existuje niekoľko poznávacích znamení, ktoré odhalia každého vyspelého muža.Dreamstime
StoryEditor

Koniec nedozretým vzťahom! Tieto znaky prezradia, že máte pri sebe vyspelého muža

20.07.2024, 07:00
Životný štýl

Dospievajúce vzťahy plné nerozhodných a nedospelých mužov máme za sebou asi všetky. Je viac než isté, že ani jedna z nás by sa k ním už nechcela vrátiť. Ak už ste v štádiu, kedy vás lákajú skôr dozretí a vybláznení muži, ste tu správne. Prinášame totižto niekoľko znakov, podľa ktorých to veľmi ľahko zistíte. Či už si to priznajú alebo nie, toto prezradí všetkých pánov. A my si môžeme utvoriť dokonalý obraz o tom, či randíme s vyspelým mužom alebo ešte s chlapcom.

Rokmi sa všetci vyvíjame, to je úplne prirodzené. Počas stredoškolských rokov sme priťahovali mužov, ktorí v podstate nevedeli čo chcú. Rovnako sme to netušili ani my, takže to bolo absolútne v poriadku! Dnes už je väčšina z nás v inej fáze. Hľadáme k sebe partnerov, ktorí už dospeli do fázy, kedy vedia presne čo a hlavne koho chcú. Ako zistiť, že sa stretávate práve s niekým takým? Tieto rady môžu byť užitočnou nápovedou.

Žiadne iné dámy, len vy

Začíname pomerne bežným znakom. Ak sa stretávate so skutočne vyspelým mužom, bude ochotný zo svojho života doslova odrezať všetky vzťahy so ženami, ktoré predtým mal. Nemyslíme tým rodinu, či blízke priateľky z detstva. Skôr myslíme dievčatá, ktoré by pre vás mohli byť nebezpečné. Ak je váš vysnívaný partner na dostatočne dospelej vlne a záleží mu na vás, nijaké iné slečny v živote potrebovať nebude.

Ďalším znakom je aj to, že o nikom inom jednoducho nemá potrebu rozprávať. Žije si svoj šťastný život s vami a to mu absolútne stačí!

Nie vždy má pravdu

Tento fakt dokáže prezradiť skutočne veľa. Okrem toho, že muž je naozaj dozretý hovorí aj tom, že má veľkú sebareflexiu a kritický pohľad na seba samého. Hovoríme o situáciám, kedy vaša polovička dokáže priznať, že niekedy nemal pravdu. S absolútnym nadhľadom zhodnotí, že nekonal správne alebo že nabudúce by to mal zmeniť. Ak spozorujete práve toto znamenie, vyhrali ste. Muž po vašom boku je už tým pravým mužom a od chlapca má ďaleko.

Jednoducho sa ozve

Dospelosť so sebou prináša aj mnoho povinností a vyťažených dní, to je úplne bežné. Podľa čoho v rámci uponáhľaných hodín spoznáte zrelého muža? Je to celkom jednoduché. Ten pravý vám zavolá alebo napíše, že má pred sebou tonu povinností a nebude stíhať vás neustále kontaktovať. Neostýcha sa a veci uvedie na prvú mieru. Naopak muž, ktorý ešte nedozrel vás nechá na odpoveď čakať dlhé hodiny, bez toho aby ozrejmil prečo je to tak. Ak mu na vás záleží, dá o sebe vedieť. Aj keď má mnoho povinností, ktoré v konečnom dôsledku má predsa každý z nás!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
06. september 2024 10:53