Čo ak na svoju bývalú stále nazabudol?dreamstime
StoryEditor

Je jeho ex minulosťou? Alebo na ňu stále úplne nezabudol? Signály ktoré vám povedia viac

24.05.2023, 10:00
Vzťahy

S rozchodom sa každý vyrovnáva inak. Kým niekto potrebuje čas na to aby zabudol a vyrovnal sa s tým, iný ide zo vzťahu do vzťahu. Nie vždy však za bývalým vzťahom dokážu definitívne zatvoriť dvere. Niekedy ich myšlienky na bývalú priateľku prenasledujú aj po tom, čo už lásku a vernosť sľubujú inej. Máte v tomto smere pochybnosti aj vy? Toto sú signály vďaka ktorým rýchlo zistíte, či už má bývalý vzťah uzavretý, alebo nie.

Viete že nie ste jeho prvá. Viete, že má za sebou búrlivý rozchod a stratu veľkej lásky. No byť na pochybách či to s vami myslí vážne a či je ex naozaj ex aj v jeho hlave a srdci, to vám rozhodne neprospieva.

Kto z koho

Ak má váš partner za sebou rozchod kde nebol iniciátorom on, môže sa pokojne stať, že so svojou ex bude chcieť viesť pomyselný boj o to, kto si nájde prvý nového partnera. Samozrejme, chce jej ukázať o čo prišla a preto sa s vami a vami bude prezentovať až príliš okato. Spoločné fotky na sociálnych sieťach, verejné prehnané vyznávanie lásky, ale aj chodenie na miesta kde predtým chodieval s ňou. Toto všetko sú signály, že mu stále nie je úplne ľahostajná a snaží sa v nej zbudiť aspoň kúsok žiarlivosti.

Pod kontrolou

Na oplátku má aj on pod kontrolou každý jej pohyb. Netvrdíme, že po rozchode by ste si svojich bývalých mali odstrániť z telefónneho zoznamu či zo sociálnych sietí, no sledovať každý ich pohyb a každý deň pozerať na to či nepridali o sebe nejakú novú informáciu by sme len ťažko mohli považovať za normálne.

Kontakt

Prežili spolu nejaký čas. Spájajú ich spoločné zážitky a možno aj neurovnané veci. A možno sa len majú ľudsky radi a z času na čas chcú vedieť či sú v poriadku. Ak však majú potrebu spolu volať či písať si na dennej báze, mali by ste zbystriť pozornosť a otvorene sa o tom s vašou polovičkou porozprávať. Najmä, ak to ovplyvňuje vašu náladu, necítite sa kvôli tomu v pohode a trápi vás to.

A ona...

„Tá polievka je výborná, rovnakú robila aj XY“, alebo „Mohli by sme ísť tento víkend na výlet tam a tam, XY sa tam veľmi páčilo“. Toto je presne to, čo nechcete počuť. Nechcete, aby vás váš partner porovnával a to v žiadnom kontexte. Ani v dobrom, ani v zlom. Ak vám chce ukázať čarovné miesta, nech vám ich ukáže, no bez dodatku, že tam bol aj s ňou. Ženská predstavivosť funguje sto percentne a vám už v hlave pri prechádzkach pôjdu také scenáre, za ktoré by sa nemuseli hanbiť ani spisovateľky najgýčovejších románov pre ženy. Aj neustále porovnávanie môže byť znakom toho, že má svoju bývalú ešte stále niekde v podvedomí. A možno je to úplne inak a chlapec len nevie čo je ešte v rámci konverzácie v pohode a čo naopak ani náhodou.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
08. máj 2024 13:34