Zacvičte si tréning modeliek Victoria´s Secret.dreamstime
StoryEditor

O štíhlom brušku už nemusíte snívať: Zacvičte si tréning modeliek Victoria´s Secret

17.02.2024, 17:00
Životný štýl

Snívate o štíhlom, vypracovanom a dokonalom brušku ako majú modelky Victoria´s Secret? Aj keď si myslite, že nie je možné niečo také dosiahnuť, mali by ste vedieť, že opak je pravdou. Každá z vás totiž môže mať vyformované bruško. Stačí, ak sa budete držať tohto účinného tréningu.

Modelky Victoria´s Secret na sebe deň čo deň pracujú, aby sa na mólach mohli chváliť dokonalými postavami. Túžite vyzerať ako oni? V tom prípade sa musíte pripraviť na tvrdú drinu, ktorá však rozhodne stojí za to. Aby sme vám cestu za vysnívanou postavou trochu uľahčili, zacvičte si spolu s nami účinný tréning modeliek Victoria´s Secret.  

Sed-ľah

Ľahnite si na podložku, nohy pokrčte v kolenách a ruky si spojte za hlavu. Zdvihnite pomaly hlavu, ramená a napokon trup, pričom sa bradou nedotýkajte hrudníka. Zatnite brucho a vráťte sa späť do východiskovej polohy. Tento cvik vykonávajte v troch sériách po 40 opakovaní

Boxovanie v stoji

Postavte sa rovno, nohy jemne pokrčte v kolenách a ruky zovrite v pästiach, pričom ich položte tesne pred bradu. Zacvičte rukami boxovať do imaginárneho vreca a brucho majte stále zatnuté. Cvik vykonávajte v troch sériách po dvoch minútach boxovania.

Bicyklovanie

Ľahnite si na podložku, pokrčte kolená a ruky spojte za hlavou. Zdvihnite nohy zo zeme spolu s hlavou a otočte trup tak, aby sa ľavý lakeť jemne dotkol pravého kolena, pričom ľavú nohu vystrite. Ten istý pohyb opakujte ja na druhú stranu, kedy sa pravý lakeť dotkne ľavého kolena a pravá noha sa vystrie. Cvik vykonávajte v troch sériách po 30 opakovaní.

Zdvíhanie nôh

Ľahnite si na podložku a ruky položte pozdĺž tela. Nohy zodvihnite do vrchu, napnite brušné svalstvo a pomaly ich vráťte späť, no nepoložte ich úplne na zem. Cvik vykonávajte v troch sériách po 30 opakovaní.

Plank

Zohnite ruky v lakťoch a položte ich na podložku tak, aby sa nachádzali približne pod ramenami. Vystrite telo nad podložku, napnite ho a zemi sa dotýkajte len prstami na nohách. Vydržte 45 sekúnd, dajte si 20 sekúnd pauzu a pokračujte s inými variáciami planku.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
28. apríl 2024 17:39