Vďaka citrónovej očiste od speváčky Beyoncé schudnete potrebné kilá za krátky čas.instagram/beyoncé
StoryEditor

Citrónový detox podľa Beyoncé: Schudnete a zároveň si očistíte telo

15.05.2023, 19:00
Životný štýl

Beyoncé nie je len kráľovnou popu, ale aj veľkou inšpiráciou pre mnohé ženy. Dôvodom je najmä fakt, že si dokáže aj pri troch deťoch udržať naozaj dokonalú postavu. Jedným z jej tajomstiev štíhlej figúry je citrónový detox. Vďaka nemu si očistíte telo a konečne schudnete. Pozrite sa, v čom spočíva.

Každá z vás túži po štíhlej figúre, no aj tak sa to mnohým nedarí dosiahnuť. Ak nechcete stráviť dlhé hodiny cvičením, prísne sa stravovať, ale schudnúť čo najrýchlejšie, môžete vyskúšať citrónový detox, ktorého sa nejakú dobu držala aj speváčka Beyoncé. Táto citrónová očista vás zbaví nadbytočných kilogramov, dodá telu potrebné živiny a detoxikuje organizmus. Pozrite sa, v čom spočíva jej efekt.

Sxhudnite vďaka detoxu

Ako sme spomínali, pri citrónovej očiste dochádza najmä k detoxikácii organizmu. Ten zbaví telo látok, ktoré v ňom nemajú čo robiť a mu naopak mu dodá tie, ktoré potrebuje. Okrem toho je citrón skvelý na zrýchlenie metabolizmu, prekyslenie žalúdka či pečene, posilnenie imunity a odstránenie stresu. Vďaka prečisteniu tela týmto zázračným nápojom tak predovšetkým môžete rýchlejšie schudnúť. Stačí, ak budete počas desiatich dní pravidelne piť citrónový nápoj, ktorého recept je veľmi jednoduchý.

Udrží vás sýtymi

Na citrónový nápoj budete potrebovať vodu, citrón, javorový sirup a kajenské korenie. Do 150 ml vody pridajte citrónovú šťavu, dve lyžice javorového sirupu a trochu kajenského korenia. Zmes miešajte dovtedy, kým v pohári nevznikne hnedý a hustý nápoj. Podľa odborníkov by ste ho mali piť ráno a večer pred spaním. Na detoxikáciu a odbúranie nadbytočných tukov vám postačí šesť pohárov takéhoto nápoja. Možno vám to príde veľa, no čím viac budete sýtejšie, tým menej budete myslieť na jedlo. Samozrejme, po tejto očistnej kúre sa snažte držať zdravej stravy a pravidelne sa hýbte, iba tak totiž môžete dosiahnuť dlhodobé požadované výsledky.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 07:12