Pripravte vaše podpazušie na leto.dreamstime
StoryEditor

Pripravte vaše podpazušie na leto. Vďaka týmto maskám eliminujete potenie aj nepríjemný zápach

12.05.2023, 14:00
Životný štýl

Konečne je leto za dverami a po dlhých chladných mesiacoch nás čaká vytúžené teplo. Niektorí však vysoké teploty vôbec nemusia. Častokrát riešite otázku potenia a všemožne sa snažíte cítiť sa sviežo po celý deň. Ale nie vždy je to také jednoduché. Avšak aj vaše podpazušie môžete na teplo a nadmerné potenie pripraviť.

Tvári či telu venujete svoju pozornosť celoročne. No čo také podpazušie, na ktoré denne dávate rôzne antiperspiranty a jediná starostlivosť ktorá sa mu dostane je bežná hygiena?

Očista podpazušia

Ak chcete svoje podpazušie pripraviť na leto a cítiť sa čo najdlhšie svieže, mali by ste mu dopriať poriadnu očistu. A to aspoň jedenkrát do týždňa. Zahájiť by ste ju mali ešte predtým, než slnko začne pražiť ešte o niečo intenzívnejšie ako do teraz.

Maska na podpazušie

Maska na vlasy, tvár či ruky. To je pojem ktorý vám je dobre známy a s najväčšou pravdepodobnosťou si takéto masky aj pravidelne doprajete. No maska na podpazušie? Áno, čítate správne. Úlohou masky na podpazušie je jeho hĺbková očista. Zbaví ho nie len odumretej kože, ale aj rôznych nánosov ktoré sa na ňom usadili v dôsledku denného používania antiperspirantov a deodorantov. Navyše eliminuje tvorbu baktérií ktoré sú zodpovedné za nepríjemný zápach ktorý v dôsledku potenia vzniká.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 18:23