Ktorý typ cvičenia je vhodný na vytvarovanie postavy z domova?
StoryEditor

Vysnívaná postava na počkanie. Stavte na jednoduché cviky a efekt uvidíte okamžite

12.04.2023, 12:00
Životný štýl

Chceli by ste postavu, po akej už dlho túžite? Tento jednoduchý súbor cvičení dokáže vytvarovať každú časť vášho tela. Je určený na spaľovanie kalórii a taktiež na tvarovanie svalovej hmoty. Vyskúšajte s nami tieto nenáročné cviky, ktoré môžete vykonávať v pohodlí domova či v posilňovni.

Najefektívnejšie cviky na tvarovanie postavy

Póza polmesiaca

Pravú nohu a ruku položte na zem, zatiaľ čo ľavá noha a ruka bude zboku vo vzduchu vytvárať polmesiac. V polohe vydržte minimálne 30 sekúnd a opakujte to isté, ale na druhú stranu.  Je dôležité aby ste tento cvik robili nalačno alebo večer štyri hodiny po jedle.

Póza na lodi

Sadnite si a vyrovnajte sa. Do vzduchu zdvihnite obe nohy a ruky tak, že na zemi zostanú len sedacie svaly. Tento cvik sa podobá na tvar písmena V. V polohe, kde držíte nohy rukami, vydržte minimálne 30 - 60 sekúnd. Výhodou tohto cviku je, že posilňuje brucho a zlepšuje trávenie. Taktiež zvyšuje sebadôveru a zmierňuje stres.

Póza ťavy

Kľaknite si a zozadu sa rukami dotýkajte chodidiel tak, aby ste cítili pri naťahovaní tlak. Vydržte v polohe minimálne 30 – 60 sekúnd. Výhodou tohto cviku je posilnenie vášho chrbtu, stehien a ramien. Okrem toho sa u vás môžu zmierniť bolesti krížov a posilniť držanie tela.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
15. máj 2024 23:58