Niektoré aplikácie vám uľahčia život.dreamstime
StoryEditor

Tieto aplikácie by ste v telefóne mali určite mať. Nezabudnete na pitný režim a dokonca vám môžu zachrániť život

11.09.2023, 12:00
Životný štýl

Mobilný telefón je súčasťou vašich každodenných životov. Už dávno ich nevyužívate len na telefonovanie a smskovanie. Práve naopak. Využívate ho určite na 100%, od fotoaparátu cez mailbox až po rôzne aplikácie či sociálne siete.

Kalorické tabuľky

Kalorické tabuľky vôbec nie sú určené len pre tie z vás, ktoré chcú schudnúť. Aj keď práve v tomto prípade dokážu byť neskutočne nápomocné. Kalorické tabuľky vám pomôžu zorientovať sa v tom, koľko kalórii to ktoré jedlo má. Budete šokované, koľko kalórií má „pár“ orieškov či miska zdravého ovocia. Ak si do týchto tabuliek zadáte správne hodnoty, raz dva budete v obraze či ste počas dňa jedli dostatok sacharidov, či ste to neprestrelili s tukmi na tanieri, alebo či bola vláknina zastúpená v takom množstve, aby pokryla vašu dennú potrebu.

Stocard

Zákaznícka karta do drogérie, do vašej obľúbenej predajne s oblečením či vernostná karta do potravín. Desiatky kariet. Aj vy máte občas pocit, že by ste len na karty potrebovali externú peňaženku? Stocard bude slúžiť presne na to. Vaša virtuálna peňaženka, do ktorej si nahráte všetky svoje vernostné a zákaznícke karty. Vďaka tejto appke už nikdy žiadnu kartičku nezabudnete, ani nebudete hľadať v priečinkoch v peňaženke a už sa vám nestane žiadny trapas, kedy sa vám vaša rozsiahla zbierka rozsype priamo pri pokladni. Predstavte si, koľko plastu by sa ušetrilo, keby sa už iné, ako tieto virtuálne karty nepoužívali.

Tripadvisor

Radi cestujete? Máte radi dobré jedlo? Zaujímajú vás miesta, ktoré sú určené turistom, ktorí hľadajú len to najlepšie z najlepšieho? Potom by ste mali mať Tripadvisor stále po ruke. Vďaka nemu natrafíte na skvelé reštaurácie, lokálne obchody, ubytovanie a tie najzaujímavejšie miesta, ktoré v danej destinácii máte navštíviť. Odporúčania podliehajú niekoľkým kritériám, sú overené a jasne označené nálepkou s logom tejto aplikácie. Takže ak aj pôjdete napríklad okolo cukrárne, ktorá má túto nálepku na dverách, vstúpte, istotne neoľutujete.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
02. máj 2024 14:01