Niektoré aplikácie vám uľahčia život.dreamstime
StoryEditor

Tieto aplikácie by ste v telefóne mali určite mať. Nezabudnete na pitný režim a dokonca vám môžu zachrániť život

11.09.2023, 12:00
Životný štýl

Mobilný telefón je súčasťou vašich každodenných životov. Už dávno ich nevyužívate len na telefonovanie a smskovanie. Práve naopak. Využívate ho určite na 100%, od fotoaparátu cez mailbox až po rôzne aplikácie či sociálne siete.

Niektoré aplikácie by ste určite našli v každom telefóne. No sú tu aj také, o ktorých možno ani neviete, alebo ich nevyužívate, a pritom vám môžu nielen uľahčiť, ale aj zachrániť život.

Záchranka

Že neviete o čo ide? Túto aplikáciu nainštalujte nielen sebe, ale aj svojim rodičom a starým rodičom. Je to totiž aplikácia, ktorá vám doslova môže zachrániť život. Použitie je absolútne jednoduché. Stačí v prípade núdze stlačiť tlačidlo, ktoré okamžite záchranným zložkám pošle informáciu o vašej polohe a presmeruje vás na hovor, počas ktorého už len stručne popíšete váš problém. Aplikácia sa však dá použiť aj bez následného hovoru a záchranka vás bez problémov lokalizuje.

Watertime

Konečne appka, ktorá vám bude pravidelne pripomínať, že je načase napiť sa. Watertime by si mali nainštalovať tie z vás, ktoré majú problém ustriehnuť si svoj pitný režim. Aplikácia vám pripomenie, kedy sa máte napiť, aké množstvo máte vypiť v daný čas, ale aj to, koľko vody či iných nápojov potrebujete prijať počas celého dňa.

image

Aplikácia Watertime vám pomôže dodržať pitný režim.

dreamstime
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 00:30