Zistite, ako ste na tom s financiami podľa znamenia.Pexels
StoryEditor

Ako ste na tom s peniazmi podľa znamenia? Lev by mohol byť finančný poradca, Váhy na sebe šetria

30.07.2022, 18:00
ASTRO

Jednou z najcitlivejších tém, ktorá je v spoločnosti často rozoberaná, sú peniaze. Niektorí nevedia, ako ušetriť, iní naopak šetria až príliš. Takisto sú ľudia, ktorí nebudú mať peňazí nikdy dosť, ale aj takí, ktorí by druhým dali z posledného. Zistite, ako ste na tom s financiami podľa znamenia.

Ste typ človeka, ktorý veľa míňa alebo naopak príliš šetrí? Každý má k peniazom iný vzťah a každý ich potrebuje v inom množstve. Vďaka astrológii dokážete zistiť, aké sú vaše charakterové vlastnosti, akí ste vo vzťahoch alebo to, čo vás čaká v budúcnosti. Hviezdy však vedia predpovedať aj to, ako narábate so svojimi financiami. Zistite, či patríte k ľuďom, ktorí by druhým dali aj z posledného alebo k tým, ktorí nebudú mať peňazí nikdy dosť.

Baran

Barani sú rodení vodcovia, ktorí sa neboja požiadať o zvýšenie platu, ktorý si zaslúžia. Práve z tohto dôvodu si vždy dobre rozmyslia, ako so svojimi financiami naložia. Nedokážu míňať peniaze za veci, ktoré nepotrebujú, ale nezna,ená to, že si nevedia dopriať. Síce si dokážu nakúpiť luxusné oblečenie za stovky eur, nikdy to príliš nepreháňajú, pretože sa riadia pravidlom, že všetko treba s mierou.

image

Znamenie Baran

dreamstime

Býk

Býci sú zmyselní, praktickí a rozumní. Tieto vlastnosti sa prenášajú aj do ich finančného života, kde vedia, ako ušetriť peniaze. Netúžia byť v balíku, sú tak šikovní, že vedia žiť dobre aj bez toho, aby museli vykradnúť banku. Na druhej strane sa však môže stať, že kvôli prílišnému šetreniu prídu o príležitosť na väčší zárobok.

Blíženci

Čo sa týka financií, Blíženci sú realisti, ktorí peniaze nijako zvláštne neriešia. Keďže sa k nim stavajú chladne, často menia zamestnanie, no nerobí im problém ani čokoľvek predať alebo kúpiť. Naopak sú veľmi láskaví a milujúci, keď niekto z ich rodiny alebo blízkych potrebuje finančne pomôcť, ochotne peniaze požičajú. Pozor, Blíženci si však pamätajú, čo komu dali a očakávajú, že sa im to aj vráti.

Rak

Podľa ľudí narodených v znamení Raka priťahujú peniaze len starosti. Keď ich nemajú, sú nespokojní, pretože sa boja či bez nich prežijú aj ďalší deň. Naopak, keď ich majú, takisto sú nespokojní, že nevedia, ako s peniazmi správne naložiť. Práve z tohto dôvodu sa im často stáva, že o svoje peniaze nevedomky prídu.

Lev

Sebavedomí, extrovertní a dominantní, takí sú ľudia narodení v znamení Leva. Keďže sú prirodzenými vodcami, často sú obklopení ľuďmi, ktorým radia, ako naložiť s financiami. Levy jednoducho vedia, do čoho máte investovať, aby ste nič nestratili. Financie ich bavia a všetko okolo nich majú zmapované. 

image

Znamenie Lev

dreamstime

Panna

Panny sú majstrami v plánovaní, a to najmä v oblasti financií. Síce vyzerajú tak, že peniaze pre nich znamenajú všetko, keď ich poriadne spoznáte, prídete na to, že jediné, čo ich zaujíma, je finančná rezerva. Skrátka, potrebujú mať vždy niečo v zálohe, aby boli v prípade núdze poriadne zabezpečení.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 15:43