Zistite, ako ste na tom s financiami podľa znamenia.Pexels
StoryEditor

Ako ste na tom s peniazmi podľa znamenia? Lev by mohol byť finančný poradca, Váhy na sebe šetria

30.07.2022, 18:00
ASTRO

Jednou z najcitlivejších tém, ktorá je v spoločnosti často rozoberaná, sú peniaze. Niektorí nevedia, ako ušetriť, iní naopak šetria až príliš. Takisto sú ľudia, ktorí nebudú mať peňazí nikdy dosť, ale aj takí, ktorí by druhým dali z posledného. Zistite, ako ste na tom s financiami podľa znamenia.

Váhy

Tí, ktorí sa narodili v znamení Váhy, bývajú milujúci, starostliví a oddaní. Pokiaľ ide o peniaze, sú na seba veľmi prísni. Druhým doprajú, nakúpia, potešia alebo požičajú, no na seba príliš nehľadia. Stačí im aj málo, pretože v skutočnosti nič veľké nepotrebujú. Jednoducho sú veľmi skromní.

Škorpión

Škorpióni sú tajomní, strategickí a lojálni. Milujú, keď sa ich pokladnička plní každým dňom viac a viac. Síce neustále šetria, no keď dôjde na lámanie chleba, neradi siahajú do svojich úspor. Nie je to však preto, že by boli na peniaze zaťažení, skrátka si uvedomujú, koľko sa museli na každý cent nadrieť.

Strelec

Strelci vedia, ako pritiahnuť peniaze k sebe. Síce financiám veľmi nerozumejú a vyhýbajú sa všetkým debatám o nich, vďaka veľkému sebavedomiu vedia, ako zbohatnúť. Na druhej strane sa však nestránia ani míňaniu. Zo dňa na deň sa z nich doslova môžu stať bezdomovci.

Kozorožec

Kozorožci sú veľmi múdri, zodpovední a disciplinovaní. Majú tendenciu držať sa pravidiel a rešpektovať tradície. Vedia, ako zarobiť peniaze a ako si ich udržať. Môže sa však stať, že kvôli zvýšeniu statusu v spoločnosti začnú míňať aj na položky, vďaka ktorým uviaznu vo veľkej kope nezaplatených účtov.

image

Znamenie Kozorožec

dreamstime

Vodnár

Vodnári bývajú slobodomyseľní, svojskí a pracovití. Vždy sa pozerajú do budúcnosti, vďaka čomu sú často úspešní a ich peňaženka je vždy plná. Na druhej strane sú však príliš dobrí, komukoľvek finančne pomôžu, no splátky si nepýtajú späť. Takisto im nerobí problém ani minúť celú výplatu za jeden večer, a potom musia pracovať zbytočne navyše.

Ryby

O ľuďoch narodených v znamení Ryby je známe, že sú empatickí, intuitívni a kreatívni. S financiami im to takisto ide prirodzene dobre. Vedia si vystačiť s troškou peňazí, no rovnako vedia hospodáriť aj s väčším obnosom. Ak je váš partner znamenie Ryba, rozhodne sa mu nebojte prenechať domáci rozpočet. Uvidíte, že ho bude viesť fantasticky.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 19:32