Zistite, aká zmrzlina je pre vás ideálna podľa znamenia zverokruhu.dreamstime
StoryEditor

Najlepšia zmrzlina podľa zverokruhu: Vodnári zbožňujú šialené kombinácie, Ryby sorbety

27.07.2022, 09:00
ASTRO

Každý má rád niečo iné. Niekto preferuje tradičné alebo ovocné príchute, iný naopak neobyčajné a šialené kombinácie. Vedeli ste však, že výber zmrzliny môže byť ovplyvnený aj dátumom vášho narodenia? Toto sú najlepšie zmrzlinové príchute podľa znamenia zverokruhu.

Každé jedno zo všetkých znamení zverokruhu je niečím špecifické, a to aj pokiaľ ide o chuťové preferencie. Výber zmrzliny môže byť ovplyvnený aj dátumom vášho narodenia, a preto sme si pre vás pripravili zoznam, akú mrazenú dobrotu vám hviezdy odporúčajú.

Baran

Barani sú rodení vodcovia a veria, že to najlepšie ich v živote ešte len čaká. Práve z tohto dôvodu radi skúšajú nové veci a neboja sa tak tak vyskúšať ani neobvyklé chute zmrzliny. Nikdy si nedávajú tú istú príchuť, ale dávajú prednosť originalite. Skvelou voľbou pre nich môže byť zmrzlina s príchuťou zeleného čaju alebo kajenského korenia.

Býk

Býci milujú luxus a kvalitné jedlo, ktoré nielen dobre chutí, ale aj krásne vyzerá. Sú to síce veľkí gurmáni, no dlho im trvá, kým sa pre niečo rozhodnú. Ideálny preto pre nich môže byť zmrzlinový pohár s niekoľkými kopčekmi a poriadnou porciou šľahačky či topingu, ktorý uspokojí ich maškrtné jazýčky a dodá im pocit, že dostali veľa.

Blíženci

Ľudia, ktorí sa narodili v tomto znamení, predstavujú rozpoltenosť a práve z tohto dôvodu potrebujú vždy niečo, čo im poskytne viac ako len jednu možnosť. Radi skúšajú nové veci a využijú všetko, čo im život prinesie. Nikdy sa nerozhodujú, či si dajú vanilkovú alebo čokoládovú zmrzlinu. Jednoducho vyskúšajú obe. 

image

Znamenie Blíženci

dreamstime

Rak

Raci bývajú na jednej strane veľmi nedostupní, no na druhej vedia byť aj milí, láskaví, nežní a romantickí. Najideálnejšou príchuťou zmrzliny bude pre nich akákoľvek ovocná. Najviac si však aj tak vychutnajú kornútok, pretože milujú chrumkavé veci.

Lev

Levy zbožňujú leto, ktoré pre nich predstavuje energiu a dobrú náladu. Je to čas, keď majú možnosť ukázať sa a predviesť, čím získajú svoje publikum a obdivovateľov. Ak idú na zmrzlinu, vždy siahnu po veľkom zmrzlinovom pohári, ktorý si dokážu dlho vychutnávať, a to bez ohľadu na to, koľko má kalórii.

Panna

Narozdiel od Levov, Panny sú poriadkumilovné a šetrné. Väčšinou bývajú štíhle a čo sa týka jedla, potrpia si na kvalitné a prírodné produkty. To, čo potrebujú, je zdravý mrazený ovocný jogurt, ktorý má málo kalórii a tuku.

image

Znamenie Panna

dreamstime
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 16:02