Zistite, aká vôňa sa vám hodí do domácnosti podľa vašej povahy.dreamstime
StoryEditor

Hľadáte ideálnu vôňu, vďaka ktorej sa budete doma cítiť príjemne? Vyberte si ju podľa vašej povahy

17.07.2022, 09:00
Životný štýl

Túžite vo vašom domove vytvoriť pohodovú atmosféru? Zárukou dobrej nálady a príjemných chvíľ sú predovšetkým vône, či už sú to sviečky, osviežovače vzduchu alebo difuzér. Práve preto by ste mali dbať na ich správny výber a my vám v hľadaní môžeme pomôcť. Nájdite si vôňu podľa vašej povahy.

Napadlo vám niekedy, že možno existuje špecifická vôňa stvorená práve pre vás? Nejde však len o parfumy či toaletné vody, ale aj o osviežovače vzduchu, sviečky a difuzéry. Ak sa vo svojej domácnosti túžite cítiť príjemne a sviežo, pri výbere vône by ste nemali brať ohľad len na to, čo vám vonia, ale aj na vašu osobnosť a charakterové črty. Zistite, aká vôňa sa vám najviac hodí podľa povahy.

Romantická, krehká a jemná

Ak patríte k ženám, ktoré túžia po láske a milujúcom partnerovi na celý život, do domácnosti sa vám budú najviac hodiť sladké vône. Vďaka svojej romantickej povahe ste jemné a krehké osobnosti, ktoré by mali siahnuť najmä po kvetinových vôňach, ako napríklad jazmín a orgován. Skvele sa k vám však bude hodiť aj čistá vôňa bavlny a vanilky. Ak zaplníte domácnosť jednou z nich, každý sa u vás bude cítiť príjemne a šťastne.

Vášnivá, nespútaná a ohnivá

Ste ohnivé, živočíšne osobnosti, ktoré milujú dobrodružstvo? Pravdepodobne patríte k ženám s vášnivou a neskrotiteľnou povahou. Do domácnosti by ste si preto mali vyberať orientálne a exotické vône, vďaka ktorým sa budete cítiť príjemne a nespútane. Zvoliť môžete napríklad škoricu, kardamón či santalové drevo. Každá z týchto vôní zvýrazní vašu horlivú povahu a tým sa u vás návšteva bude vždy cítiť ako na dovolenke plnej dobrodružstiev.

image

Ste romantická, dobrodružná alebo flegmatická?

unsplash

Odvážna, dobrodružná a nebojácna

Patríte k ženám, ktoré milujú cestovanie, dobrodružstvá a nezabudnuteľné zážitky? Ak sa nebojíte riskovať, nerobia vám problém prekážky a zbožňujete výzvy, charakterizuje vás odvážna a nebojácna povaha. Do domácnosti si preto zaobstarajte vône čokolády, tabaku, no siahnuť môžete aj po kadidle. Tieto arómy vás tak pohltia, že sa vďaka nim budete cítiť ako na cestách.

Aktívna, energická a cieľavedomá

Ak sa radíte k ženám, ktoré sú aktívne, cieľavedomé a neustále v pohybe, do domácnosti potrebujete svieže a príjemné vône. Rozhodne by ste mali vyskúšať citrón, kombináciu pomaranča a škorice alebo sviečku s vôňou ananásu. Vďaka týmto vôňam budete neustále nabité pozitívnou energiou, vďaka čomu vás dobrá nálada len tak neopustí.

Flegmatická, pohodová a nekonfliktná

Pokiaľ patríte k ženám s flegmatickou povahou, vybrať pre vás tú správnu vôňu nebude ťažké. Keďže nemáte rady konflikty a ste skôr pohodové typy, siahnuť by ste mali najmä po kvetinových vôňach, no môžete sa pokojne aj trochu odviazať. V podstate vám nič neprekáža, ale mali by ste si dať pozor na to, aby aróma nebola príliš silná. Tak by vás len zbytočne rozbolela hlava a príjemná atmosféra by sa narušila.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 04:22