AK neznášate neohlásené návštevy, pravdepodobne patríte k týmto znameniam.dreamstime
StoryEditor

Bez ohlásenia k nim ani nechoďte! Tieto znamenia zverokruhu nemajú radi nečakané návštevy

20.07.2022, 06:00
ASTRO

Patríte k ľuďom, ktorí by sa pre návštevu roztrhli, alebo naopak k tým, ktorí jej spoločnosť nijak nevyhľadávajú? Ak sa prikláňate skôr k druhej skupine, pravdepodobne ste sa narodili v jednom z týchto štyroch znamení zverokruhu. Tie totiž návštevy neznesú, a najmä tie nečakané a neohlásené.

Predstavte si to, je sobota večer, zazvoní zvonček a za dverami stoja vaši známi, ktorí sa po ceste do mesta rozhodli, že sa zastavia na návštevu. Hrozná predstava? V niektorých domácnostiach sú hostia kedykoľvek vítaní, no sú ľudia, ktorí hostí vo svojom teritóriu jednoducho nestrpia. Toto sú znamenia zverokruhu, ktoré neznášajú nečakané a neohlásené návštevy. Patríte medzi ne aj vy?

Rak

Ľudia, ktorí sa narodili v znamení Raka, vnímajú svoj domov ako svätyňu. Celé hodiny dokážu osamote presedieť pri dobrej knihe s horúcou šálkou čaju alebo pri svojom obľúbenom seriály. Vždy musia mať domov uprataný, čistý, voňavý, správne zariadený a najmä sa ho snažia udržiavať v dokonalej rovnováhe. Túto harmóniu však dokážu narušiť hostia. Keď príde k Rakom návšteva, ešte k tomu aj neohlásene, okamžite sa rozčúlia, pretože to vyslovene neznášajú.

Váhy

Ďalším znamením zverokruhu, ktoré k sebe domov najradšej nikoho nepozýva a ani po žiadnych hosťoch veľmi netúži, sú Váhy. Síce ľudia narodení v tomto znamení milujú svojich najbližších, no najradšej trávia čas sami so sebou. Platí to dokonca aj v prípade, keď si založia vlastnú rodinu, a tým si vytvoria súkromnú bublinu, do ktorej vpustia len málokoho. Ak príde na lámanie chleba a Váhy budú musieť návštevu vo svojej domácnosti pohostiť, vždy dbajú na to, aby pozvaní nezostali dlhšie než bolo dohodnuté. Toto znamenie totiž nemá žiadny problém vyzvať vás k odchodu.

Škorpión

Škoprióni si v podstate protirečia. Na jednej strane neznášajú, keď k nim domov prídu hostia, no nemajú problém byť hosťami u niekoho iného. Ľudia narodení v tomto znamení dokonca zvyknú na návštevách zostávať príliš dlho a vždy sa chovajú ako doma. Pokojne si vezmú jedlo z chladničky, pojedia všetko, čo sa dá, berú si veci bez dovolenia a chodia po byte ako keby tam bývali. Keby im niekto urobil to isté u nich doma, vyleteli by z kože. Jednoducho sú veľmi sebeckí.

Baran

Ľudia, ktorí sa narodili v znamení Barana, milujú čistotu. Dbajú o to, aby bol ich domov v bezchybnom stave, no nie preto, že by chceli zapôsobiť na návštevy, ale nezvládajú žiť v neporiadku. Barani neznášajú hostí práve z toho dôvodu, že hosť znamená škvrna na sedačke, koberec obliaty vínom alebo stôl posiaty omrvinkami. Návštevu tolerujú len vtedy, keď je rýchla, no nikto by u nich nemal vysedávať príliš dlho. To rozhodne neprichádza do úvahy.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 07:22