Španielsky sex môže byť skvelou náhradou predohry.unsplash
StoryEditor

Zabudnite na tradičné polohy. Zo španielskeho sexu bude šalieť najmä váš partner

24.06.2022, 18:00
Vzťahy

Určite poznáte švédsku trojku, no vedeli ste, že existuje aj ďalšia praktika pomenovaná po jednej z európskych krajín? Španielsky sex môže byť vynikajúcou náhradou klasickej predohry, a preto si zaslúži miesto aj vo vašej spálni. Šalieť bude najmä váš partner.

Je dosť možné, že ste španielsky sex už vyskúšali, len neviete, že sa mu tak hovorí. Nebojte sa, nejde o žiadnu zvrátenosť. Po španielskom sexe tajne túži väčšina mužov, a preto si zaslúži miesto aj vo vašej spálni.

Predohra trochu inak

Či už poznáte výraz španielsky sex, titty fucking alebo fínske sane. V každom prípade ide o spôsob milovania, ktorý nezahŕňa penetráciu. Pri tejto sexuálnej praktike sa muž uspokojuje tak, že svojím penisom preniká do žliabku medzi vašimi prsiami. Síce ženám okrem dráždenia bradaviek a pozorovania partnera veľké uspokojenie neprinesie, môže byť vynikajúcou náhradou klasickej predohry. Takisto patrí španielsky sex k tajným túžbam mnohých mužov, tak prečo by ste im tento sen nemohli splniť? Rozhodne budú z toho šalieť a padať pred vami na kolená. Okrem toho môže byť skvelou variantou milostného aktu napríklad v období menštruácie, v tehotenstve alebo po pôrode.

Toto budete potrebovať

Ak sa ho s partnerom rozhodnete vyskúšať, mali by ste vedieť, čo naň potrebujete. V prvom rade je dôležité, aby ste mali povrch pŕs dostatočne klzký. Ideálnou pomôckou môže byť v takomto prípade masážny olej, lubrikačný gél, ale skúsiť môžete aj rozpustenú čokoládu a med. Druhou dôležitou podmienkou španielskeho sexu je veľkosť pŕs. Síce je tento druh sexu vhodný najmä pre ženy s väčším poprsím, smutné nemusia zostať ani ženy, ktoré neboli prírodou až tak obdarené. Skúste využiť fantáziu, predstavivosť a predovšetkým zvoľte správnu sexuálnu polohu. Menšie prsia predsa neznamenajú menej vzrušenia.

Partner z vás bude šalieť

Pri španielskom sexe je najlepšie vychádzať z klasickej misionárskej polohy. Ako na to? Jednoducho si ľahnite na chrbát, aby si mohol muž nad vás obkročmo kľaknúť. Je už len na vás, kto z bude po celý čas tlačiť prsia k sebe. Ideálne však je, ak to necháte na partnera, ktorý vám pritom môže dráždiť bradavky. Túžite po tom, aby bola vaša polovička skutočne na vrchole blaha? Skúste skloniť hlavu k prsiam a nebojte sa zapojiť ani ústa či jazyk. Takisto môžete španielsky sex praktizovať v pozícii, kde žena kľačí na kolenách a muž stojí. Táto poloha je ideálna, ak máte menšie prsia. Popri akte skúste popustiť uzdu fantázie a uvidíte, že bude partner z toľkého vzrušenia šalieť.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 17:38