Svokru si jednoducho nevyberiete a dokonca ani to, v akom znamení sa narodila.dreamstime
StoryEditor

Ako vychádzate s mamou vášho partnera? V týchto znameniach sa narodili najhoršie svokry zverokruhu

09.06.2022, 09:00
ASTRO

Ako vychádzate so svojou svokrou? Snaží sa vás všetkých držať pohromade alebo sa naopak pokúša váš vzťah zničiť? Každá matka má dobré, ale niekedy aj veľmi zlé vlastnosti. Môže sa však stať, že má tých slabých stránok naozaj veľa, a to predovšetkým v prípade týchto znamení zverokruhu.

Priznajme si to, nikto z nás nie je dokonalý bez ohľadu na to, ako veľmi sa snažíme byť. Takisto ani v úlohe matky sa táto skutočnosť nemení. Niektoré sa snažia svoje deti naučiť samostatnosti, iné si ich, naopak, držia blízko pri sebe, a to bez ohľadu na vek. Ako vychádzate sa svokrou vášho partnera? Ak máte totiž horšie skúsenosti, môže za tým byť jej znamenie zverokruhu.

Lev             

Samotné znamenie Lev je charakterizované márnomyseľnosťou, zaujatosťou a predovšetkým dramatickosťou. Matky narodené v tomto znamení rady trávia čas so svojimi deťmi, pretože je pre nich veľmi dôležité udržiavať pozitívny a láskyplný vzťah. Zároveň túžia po tom, aby nevenovali pozornosť len ony deťom, ale aj deti im. Ak je vaša svokra znamenie Lev, môžete očakávať, že s vami a vaším partnerom bude tráviť všetok svoj čas, pretože žiarli. V takomto prípade vám zostáva len jediné, nájsť si k nej cestu a snažiť sa jej v tom aspoň čiastočne zabrániť.

image

Znamenie Lev

dreamstime

Strelec

Matky, ktoré sa narodili v znamení Strelec, bývajú dobrodružné, majú vynikajúci zmysel pre humor, no vedia byť aj impulzívne. Síce túžia po tom, aby sa ich deti osamostatnili a boli nezávislé, nemajú však rady neistotu. V takomto prípade sa stávajú postrachom pre svoje nevesty, pretože im dokážu v manželstve narobiť veľmi veľa problémov. So svokrou v znamení Strelca by ste sa preto mali spriateliť už po prvom stretnutí, nikdy ju neignorovať a hlavne jej neprotirečiť.

Kozorožec

Ak sa vaša svokra narodila v znamení Kozorožca, na jednej strane je lojálna a seriózna, na druhej disciplinárna a priveľmi pracovitá. Ďalšou negatívnou vlastnosťou je, že býva posadnutá svojimi deťmi, pretože je pre ňu rola rodiča nesmierne dôležitá. Síce nie je nepriateľská, no hádok sa nestráni. Nečakajte od nej, že sa pri konflikte prikloní k vášmu názoru, aj keby bol akýkoľvek. Jednoducho, víťazstvo vždy praje svojmu potomkovi.

image

Znamenie Kozorožec

dreamstime

Ryby

Narodila sa vaša svokra v znamení Ryby? Máte problém. Svojich potomkov totiž veľmi rozmaznáva aj v dospelosti a od vás očakáva to isté. Ak po niečom takom vyslovene netúžite, v takomto prípade nebude najlepší nápad, ak sa s partnerom rozhodnete zdieľať spoločnú domácnosť s jeho mamou. Svokra narodená v znamení Ryby máva síce pokojnú povahu, ale ak jej začnete robiť problémy, nedaruje vám to. Nesnažte sa ju preto nikdy uraziť svojím správaním a prilievať zbytočne olej do ohňa.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 18:24