K akému typu dovolenky najviac inklinujete?pexels
StoryEditor

Dovolenka podľa hviezd: Znamenie horoskopu vás predurčuje na konkrétny typ prázdnin

19.05.2022, 09:00
Životný štýl

Zamysleli ste sa niekedy, prečo stále inklinujete k rovnakému typu dovolenky? Aj hviezdy a znamenie, v ktorom ste sa narodili, vám dávajú istý predpoklad, čo vás bude lákať a čo pre vás bude, naopak, veľká nuda.

Váhy

Ak Váhy vnímate ako nerozhodných ľudí, tak práve vo výbere dovolenky majú určite jasno. Ich romantická duša prahne po histórii. Návšteva Versailles, Ríma či stovežatej Prahy im ponúka presne to, čo naplní ich dušu radosťou. Predstava, že sa nachádzajú na miestach, o ktorých čítali vo svojich obľúbených románoch, ich prevedie do čias dávno minulých a oni sa na chvíľu ocitnú v príbehoch, pri ktorých toľkokrát stratili dych.

Škorpión

Toto znamenie neohúri len tak hocičo. Majú radi veľkoleposť. Miesta, kde to žije, kde všetko dokonale funguje, aj napriek zjavnému chaosu. Mestom, ktoré by Škorpióna mohlo uchvátiť, je New York. Spája sa v ňom všetko, čo sme spomenuli, a tu sa bude toto znamenie cítiť ako ryba vo vode.

Strelec

Strelci sú rodení cestovatelia. Je im jedno, kde sa práve ocitli. Chcú mať precestovaný celý svet. Podstatné pre nich však je, aby spoznali kultúru danej krajiny. Vyhľadávajú ľudí, miestnych, ktorí by im prezradili niečo viac o mieste, kde práve zakotvili. Vyskúšajú všetky druhy jedál, ktoré im naservírujú, len aby sa viac priblížili a pochopili krajinu, jej kultúru a ľudí, ktorí v nej žijú.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
05. máj 2024 06:09