K akému typu dovolenky najviac inklinujete?pexels
StoryEditor

Dovolenka podľa hviezd: Znamenie horoskopu vás predurčuje na konkrétny typ prázdnin

19.05.2022, 09:00
Životný štýl

Zamysleli ste sa niekedy, prečo stále inklinujete k rovnakému typu dovolenky? Aj hviezdy a znamenie, v ktorom ste sa narodili, vám dávajú istý predpoklad, čo vás bude lákať a čo pre vás bude, naopak, veľká nuda.

Rak

Raci majú o svojej dovolenke jasnú predstavu. Mala by prebiehať v pokoji, pohode, žiadne vražedné tempo. Raňajky s kávičkou, krátka prechádzka, obed s pohárom vínka a takto až do večera. Vychutnávajúc si každý okamih. Každý pohľad, každú chvíľku dňa. Vyberajte si menšie malebné mestečká. Precítite v nich kultúru danej krajiny, no zároveň vás nestrhne ruch veľkomesta. Ideálnym je napríklad talianske Bergamo.

Lev

Ľudí narodených v znamení Leva najviac ohúria veľkolepé miesta. Miesta, ktoré sú niečím výnimočné, špeciálne. Miesta, o ktorých budú s hrdosťou hovoriť, že ich navštívili. Pravdepodobnosť, že ich nájdete tam, kde smerujú kroky väčšiny turistov, je minimálna. Ak sa však v ponuke objaví taká India, asi nepovedia nie.

Panna

Panny pre svoju regeneráciu a oddych, ktorý má dovolenka sľubovať, potrebujú predovšetkým pokoj. Vypnúť, vypadnúť z bežného kolotoča povinností a hlavne nič neriešiť. Zároveň preferujú miesta, kde sa to nehemží turistami. Malé toskánske usadlosti, kde bude o nich dokonale postarané, kde budú mať pravidelne naservírované chutné talianske špeciality, vínko v karafe vždy po ruke a jedinými ľuďmi, s ktorými sa budú stretávať, sú majitelia malej vilky a ich rodina, je pre nich tým najideálnejším miestom na strávenie voľných chvíľ.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 10:54