K akému typu dovolenky najviac inklinujete?pexels
StoryEditor

Dovolenka podľa hviezd: Znamenie horoskopu vás predurčuje na konkrétny typ prázdnin

19.05.2022, 09:00
Životný štýl

Zamysleli ste sa niekedy, prečo stále inklinujete k rovnakému typu dovolenky? Aj hviezdy a znamenie, v ktorom ste sa narodili, vám dávajú istý predpoklad, čo vás bude lákať a čo pre vás bude, naopak, veľká nuda.

Každý z nás má pri výbere dovolenky iné preferencie. Kým niektorých lákajú prázdniny v rezorte, iní túžia zažiť poriadne dobrodružstvo.

Baran

Barani sú väčšinou ľudia plní života, prahnúci po množstve zážitkov a dovolenkou, kde budú nútení byť na jednom mieste, ich veru neohúrite. Bohatý program uprednostnia pred sladkým ničnerobením. Ideálnym miestom sú nich veľkomestá. Ich ruch si vedia naplno užiť, a preto by destináciu mali vyberať práve podľa toho. Čo tak napríklad Thajsko a zažiť pravý adrenalín v jeho hlavnom meste Bangkoku, presne ako slávna štvorka z filmu Vo štvorici po opici?

Býk

Ak ste sa narodili v znamení Býka, tak život žijete naplno. Dokážete si vychutnať každú jednu chvíľu. Precítiť ju, pohltiť sa do nej a nechať sa len tak unášať atmosférou daného miesta. Žijete pre prítomný okamih. Ak obedujete, vychutnávate si jedlo, ak ste v múzeu či galérii, dokážete sa plne sústrediť na to, čo je okolo vás. Vyberajte si mestá s atmosférou. Miesta, kde nie je núdza o umenie, ale budete uspokojení aj gastronomicky. Jedným z takých, ktoré by vás mohlo chytiť za srdce, je Paríž. Jeho atmosféru si zamilujete a na prechádzke po známej Champs- Elysées sa budete cítiť ako v siedmom nebi.

Blíženci

Samotní blíženci už z podstaty ich znamenia nikdy neinklinujú len k jednej veci. Inak tomu nie je ani v prípade, aký typ dovolenky preferujú. Na jednej strane ich lákajú nové zážitky, nebránia sa rušnejším miestam, na strane druhej potrebujú uspokojiť aj tú časť svojho ja, ktorá potrebuje pokoj a priestor na zamyslenie sa. Miestami, kde by obe z osobností blíženca boli naplnené, sú Škótsko, Írsko, Anglicko – snúbia sa tu veľkomestá s prírodou, čo by tomuto znameniu mohlo maximálne vyhovovať.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 15:36