K akému typu dovolenky najviac inklinujete?pexels
StoryEditor

Dovolenka podľa hviezd: Znamenie horoskopu vás predurčuje na konkrétny typ prázdnin

19.05.2022, 09:00
Životný štýl

Zamysleli ste sa niekedy, prečo stále inklinujete k rovnakému typu dovolenky? Aj hviezdy a znamenie, v ktorom ste sa narodili, vám dávajú istý predpoklad, čo vás bude lákať a čo pre vás bude, naopak, veľká nuda.

Kozorožec

Na spontánnu dovolenku zabudnite. Toto znamenie potrebuje mať pripravené všetko od A po Z. S týmto znamením určite nebudete bookovať izbu na poslednú chvíľu. Práve naopak. Vopred bude mať zistené všetko o danej krajine, kde sa dá dobre najesť, kde sa dá prenajať auto, motorka, bicykel. A možno to bude mať rezervované ešte pred svojim odletom. Kozorožcov láka Indonézia, Karibik, Vietnam. Práve v týchto krajinách si svoj talent na plánovanie môžu vyskúšať, no rovnako tak svoje sebaovládanie a trpezlivosť, keď všetko nepôjde podľa ich predstáv.

Vodnár

Vodnár túži po objavovaní. Fascinuje ho všetko nové, nepoznané, neprebádané. Niečo, čo je zahalené rúškom tajomstva. Ak ho chcete prekvapiť, stavte na dobrodružstvo. Možno pár dňový pobyt v lese, alebo na stanovačke bude tým pravým dobrodružným pre vodnára. Bude sa môcť realizovať a možno objaví niečo, čo doteraz ešte nikto neobjavil. Kto vie, či s týmto súhlasí aj ženské pokolenie narodené v tomto znamení a či si pod pojmom dobrodružstvo predsalen nepredstavuje niečo civilizovanejšie. 

Ryby

Zasnené ryby ku šťastiu potrebujú miesto, kde budú môcť snívať naplno. Miesto, kde budú môcť tráviť čas v tichu, obklopené zeleňou a s knihou v ruke. Skôr ako dovolenka v rezortoch so všetkými možnými vymoženosťami ich oslovia miesta s panenskou prírodou. Kupujte letenky a užite si svoj vysnívaný pokoj na Seycheloch, Maledivoch či v častiach Kambodže, ktoré ešte nie sú objavené turistami.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. máj 2024 17:25