Ak veríte na horoskopy, tento zábavný taliansky seriál stojí za pozretie.netflix
StoryEditor

Veríte na astrológiu a jej predpovede? Tento taliansky seriál vás zavedie do sveta horoskopu lásky

09.04.2022, 08:00
Životný štýl
Možno na astrológiu neveríte, no klamali by ste, ak by ste povedali, že ste si ani raz za život neprečítali váš horoskop. Ľudia sa na hviezdy obracajú vo chvíľach, keď si nie sú niečím istý a hľadajú v nich odpovede. Tento zábavný taliansky seriál prezrádza, ako vám astrológia môže zmeniť život, a to od základov.

Nie ste veľkými fanúšikmi astrológie? Taliansky seriál s názvom Astrologický sprievodca pre zlomené srdcia je stvorený práve pre vás. Nielen, že sa zabavíte, ale nazriete do sveta horoskopov a lásky. Keďže sa už pri prvých častiach stal u ľudí obľúbeným, režiséri seriálu sa rozhodli vydať tento rok aj druhú sériu. Pozrite sa, prečo by ste si ho mali pozrieť.

Žiadny tínedžeri, ale tridsiatnici so zlomeným srdcom

Tento vtipný seriál je založený na bestselleri spisovateľky Silvie Zuccovej. Pri jeho pozeraní zrelaxujete a vďaka inteligentnému humoru sa zabavíte. Nesústredí sa však na obyčajný život tínedžerov, ale na tridsiatnikov, ktorí zažívajú pocit zlyhania, stratu smeru a komplikované vzťahy. Astrologický sprievodca pre zlomené srdcia sa točí okolo hlavnej hrdinky Alice Bassi, ktorá si prežila ťažký rozchod s dlhoročným priateľom Carlom. Najhoršie na tom je, že kvôli nemu prestala veriť na lásku. Zlomovým momentom v jej živote nastane v deň, keď stretne charizmatického Tia s nadšením pre život. Okrem toho, že je hercom, vyzná sa aj vo hviezdach, a preto sa stane práve on tým, ktorý Alice privedie do sveta astrológie. Hlavná hrdinka je presným príkladom človeka, ktorý na horoskopy nikdy neveril, nikdy ich nečítal a nevie, čo charakterizuje každé znamenie zverokruhu. Ste jedným z nich aj vy? Ak áno, čítajte ďalej.

Hviezdy dokážu zmeniť pohľad na život

Dej sa pohybuje v televíznom prostredí a odhaľuje, že je v dnešnom svete veľmi ťažké nájsť si životnú lásku. Tio sa však Alice snaží ukázať, že to niekedy treba nechať na hviezdy. Ten sa v každej časti snaží vtipne a trefne charakterizovať každé jedno znamenie zverokruhu. Hlavná hrdinka, ktorá sa narodila v znamení Váhy, sa v seriály stretáva s veľkým množstvom mužov a hľadá toho pravého. Musí si prejsť nedorozumeniami, nepríjemnými stretnutiami, ale zažije aj prekvapenie, keď sa v jej práci objaví nový a príťažlivý šéf David Sardi.

Seriál Astrologický sprievodca pre zlomené srdcia jednoducho stojí za pozretie, pretože ukazuje, aká je láska nestála, nevšedná, ale aj pekná a bolestivá. Ak vás zaujíma, ako sa zmenil Alice život vďaka horoskopom, ktoré znamenia sa k sebe hodia a ktoré naopak nie, potom je pre vás tento seriál vynikajúcim výberom na pohodový a zábavný večer.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. apríl 2024 01:40