Instagram/renaissancewmn
StoryEditor

Po pôrode sa na seba nemohla pozerať, tak vzala dieťa a začala cvičiť

14.10.2017, 08:00
Životný štýl
Autor:
iDnes
Shanna Kangasová (33) z New Yorku je hrdou mamičkou ročného chlapčeka. Pred otehotnením bývala bacuľatá, po pôrode jej ešte pár kíl pribudlo a to už sa so svojou postavou nechcela zmieriť. Aj keď bola po cisárskom reze, zaťala zuby a začala hneď po šestonedelí cvičiť. Dnes má lepšiu postavu, ako kedykoľvek predtým.

Malého synčeka nechcela v kočíku nechávať samého, ani ho dávať niekomu na stráženie. Preto sa rozhodla, že bude cvičiť aj s ním. Kedykoľvek išla do fitnes na bežecký pás, pripevnila si chlapčeka do šatky na svojom tele a hýbala sa tak s ním, píše idnes.cz.

"Jemu sa to veľmi páčilo. Húpal sa do rytmu rovnako ako u mňa v brušku. Uspávalo ho to a ja som nemusela mať výčitky svedomia, že ho niekde nechávam samého. Zároveň, keď potreboval nadojčiť, bola som pripravená prestať cvičiť a dať mu mliečko, "oznámila Shanna, ktorá vraj úplne chápe, že niektoré novopečené matky na cvičenie nemajú čas.

"Niekedy to naozaj nejde. Chápem to, ale väčšinou sú to len výhovorky," myslí si. Keď chlapec troška vyrástol, začala cvičiť doma, napríklad v čase, keď poobede spal.

Primárne jej vraj nešlo o to, aby zhodila kilá, pretože sa jej ženy s plnšími tvarmi páčia. Priala si predovšetkým svoje telo po tehotenstve spevniť. To sa jej podarilo a nakoniec sa do cvičenia tak zaľúbila, že teraz chodí aj na fitness súťaže.

"Nikdy som si nemyslela, že sa dostanem až tak ďaleko, ale podarilo sa. A to aj napriek tomu, že som mala cisársky rez a myslela som, že sa s jazvou bude cvičiť horšie. Bol to zbytočný strach. Dá sa cvičiť aj po cisárskom reze. Pozrite sa na mňa, som toho živým príkladom, "pokračuje 33-ročná Američanka.

"Celá moja premena bola jazda a stála za to. Keď sa teraz pozriem do zrkadla, som na seba naozaj pyšná a som rada, že má môj syn spokojnú mamičku, "dodala.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 23:54